Πρεμιέρα κάνει ο Μάρκος Σεφερλής και αλλάζει ώρα η Μπεκατώρου...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2

 


Κι όμως ο Μάρκος Σεφερλής θα κάνει πρεμιέρα. Μετά από αλλαγή δυο καναλιών ΣΚΑΪ και τώρα ΑΝΤ1 αλλά και δυο εκπομπές που κατέθεσε αλλά τελικά βρέθηκε με παιχνίδι ο γνωστός κωμικός ξεκινάει στον ΑΝΤ1 με το τηλεπαιχνίδι 5χ5.

Σύμφωνα με το tinasmess.gr πρεμιέρα προγραμματίστηκε την Δευτέρα 5 Απριλίου στις 17.45 και σηματοδοτεί και την αλλαγή στο lead in του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Όσον αφορά το "Still Standing" της Μαρίας Μπεκατώρου, θα προβάλλεται μία ώρα νωρίτερα στισ 16.45, αμέσωσ μετά την επανάληψη της σειράς "Η Φαμίλια". 

Προς το παρόν έχει αποφασιστεί για τη νέα σεζόν να μη συνεχίσει το τηλεπαιχνίδι της Μαρίας Μπεκατώρου, αλλά αν στη νέα ζώνη προβολής του φέρει υψηλές τηλεθεάσεις, τότε μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα. 


Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. καλα εκει στον Αντ1 οτι να ναι αντι να δωσουν μια ακομη ευκαιρια στο Still Standing με καποιες αλλαγες ισως και νεες ποιο ανταγωνιστικες ενοτητες θα τα παει περιφημα οσο για τον Σεφερλη απατος θα παει υπολογιζει οτι την πρωτη εβδομαδα θα κανει ακομα ποιο χαμηλα νουμερα απο αυτα που κανει το Still Standing τωρα και δεν νομιζω να συνεχισει την νεα σεζον το 5χ5 γιατι το ειδαμε προσφατα και δεν κερδισε το ενδιαφερον του τηλεθεατη το ιδιο θα γινει και τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το 'χουμε πει 500 φορές, δεν είναι το Πάνω Κάτω το 5Χ5 που πάτωσε σε τηλεθέαση, είναι το Άκου Τι Είπαν που έκανε 25αρια και 30αρια όταν προβαλλόταν στον ALPHA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !