Περικλής Κονδυλάτος: Ο Ατζούν μας είχε πει ότι πάει εξαιρετικά το ριάλιτι

 


Ο Περικλής Κονδυλάτος το πρωί της Τετάρτης βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό του Ευτυχείτε και αφού έκανε του κόσμου τις αποκαλύψεις για την Ανθή Σαλαγκούδη, μετέφερε και ένα περιστατικό που κανείς δεν γνώριζε μέχρι σήμερα.

Συγκεκριμένα όταν ρωτήθηκε και για το τι είχε συμβεί με τον Ατζούν όταν ο Αλέξης Παππάς και ο Κρις Σταμούλης είχαν εξαφανιστεί για ώρες.  «Δεν μας έχουν πει να μη μιλάνε. Αυτό που ειπώθηκε ότι έγινε όντως έγινε. Μαζί με αυτό έγινε και κάτι άλλο που για κάποιους λόγους δεν γινόταν να αναφερθεί, αλλά ήταν σοβαρό, ηθικό. Απλά δεν το έκανε ο Κρις», είπε χαρακτηριστικά ο Περικλής Κονδυλάτος και αποκάλυψε ότι για το συγκεκριμένο περιστατικό τους είχε μαζέψει όλους ο Ατζούν.

«Μας είπε ότι “Δεν έχω πρόβλημα να φύγει κάποιος αν δεν είναι σωστός στην παραγωγή”. Το είπε τόσο όμορφα αλλά πέρασε το μήνυμά του ότι πρέπει να είμαστε σωστοί. Θυμάμαι με πόσο μεγάλη ένταση μας είπε ότι το πρόγραμμα πάει εξαιρετικά καλά και ότι δεν έχει ξαναγίνει σε όλα τα Survivor όλου του κόσμου», συνέχισε.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια