Έκπληξη: Η Καίτη Γαρμπή επιστρέφει στη «Μουρμούρα»

Χρήστος Παναγούλης
1


Μία επιστροφή από τα παλιά αναμένεται να δούμε το επόμενο διάστημα στην κωμική σειρά του Alpha, «Μην αρχίζεις την μουρμούρα». Συγκεκριμένα, μετά την εντυπωσιακή τηλεθέαση του πρωτοχρονιάτικου επεισοδίου, στο οποίο είδαμε τα ζευγάρια της σειράς να συναντιούνται για πρώτη φορά στο σπίτι της Καίτης Γαρμπή και να διασκεδάζουν με τις επιτυχίες της, οι ιθύνοντες ετοιμάζονται να επιστρατεύσουν και πάλι την δημοφιλή τραγουδίστρια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά στο newsit, η Καίτη Γαρμπή θα υποδυθεί την καινούργια γειτόνισσα του Άγγελου (Σπύρος Χατζηαγγελάκης) και της Βέλης (Μαρία Χάνου), η οποία… μοιάζει με την Καίτη Γαρμπή και είναι επίσης τραγουδίστρια. Μάλιστα η ομοιότητα αυτή φαίνεται να της έχει δημιουργήσει… αρκετά νεύρα, αλλά θα οδηγήσει και σε αναπάντεχες καταστάσεις με τους ήρωες της σειράς.   

Ο αρχικός σχεδιασμός θέλει την αγαπημένη τραγουδίστρια να κάνει ένα guest δύο επεισοδίων, ωστόσο δεν αποκλείεται η συμμετοχή της στο σίριαλ να πάρει παράταση, αφού ο κόσμος έχει δείξει ότι θέλει να την βλέπει στην μικρή οθόνη. Υπάρχει βέβαια και ένα «αγκάθι» που ακούει στο όνομα ΣΚΑΙ, αφού όπως έχει γίνει γνωστό η Καίτη Γαρμπή θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του νέου μουσικού ριάλιτι «House of fame».

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Tόσο πολύ έχουν στερέψει απο ιδέες; Καταντάει Εμείς και Εμείς η σειρά, και θυμιζει και το γκεστ της Γαλανη στα Υπεροχα Πλασματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !