Είναι επίσημο: Ο Γιώργος Καπουτζίδης επιστρέφει με νέα σειρά!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0


Εδώ και πολύ καιρό ακούμε ότι ο Γιώργος Καπουτζίδης ετοιμάζει καινούριο σίριαλ. Αλλά μέχρι τώρα ήταν μια πληροφορία που δεν είχε επιβεβαιωθεί.

Ο δημιουργός του «Πάρα πέντε» έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» στην ΕΡΤ. Εκεί αναφέρεται ασφαλώς σε όλα τα θέματα της επικαιρότητας, τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου, τη φίλη του Αγγελική Λάμπρη.

Όταν όμως η κουβέντα ήρθε στην τηλεόραση ο Γιώργος Καπουτζίδης αποκαλύπτει ότι έχει ήδη στα σκαριά το επόμενο του σίριαλ.

Πρόκειται για μια σειρά που άρχισε να γράφει τον Αύγουστο και όπως λένε όσοι έχουν διαβάσει τα πρώτα επεισόδια είναι η πιο ώριμη δουλειά του.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει συμφωνήσει με γνωστή εταιρεία παραγωγής, αλλά επειδή είναι πολύ πρόσφατο όλο αυτό δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για το κανάλι που θα την πάρει.

Είναι δεδομένο ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την ΕΡΤ, με την οποία ο Γιώργος Καπουτζίδης έτσι κι αλλιώς συνεργάζεται, όπως και από το Mega που είναι το κανάλι στο οποίο ο δημιουργός παρουσίασε και τα τρία σίριαλ που έχει υπογράψει.

Εννοείται ότι μια σειρά του Καπουτζίδη θα ενδιέφερε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς, αλλά όπως μου λένε πληροφοριοδότες μου υπάρχει συζήτηση για να βγει και σε πλατφόρμα. Όπως συνέβη με το «Έτερος εγώ» και το νέο σίριαλ του Παπακαλιάτη που φημολογείται ότι θα προβληθεί από τη νέα πλατφόρμα που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της εταιρείας παραγωγής και των ενδιαφερομένων, όπως μου λένε, είναι σε εξέλιξη και μέχρι τον Μάρτιο θα έχουν πέσει οι τελικές υπογραφές.

Εννοείται ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα να μιλάμε για καστ και για ημερομηνία έναρξης των γυρισμάτων. Αυτά θα οριστικοποιηθούν αργότερα όταν θα γνωρίζουμε σε ποιο κανάλι θα προβληθεί το νέο σίριαλ του Καπουτζίδη.

Θυμίζουμε ότι η τελευταία σειρά του Καπουτζίδη ήταν η «Εθνική Ελλάδoς» που δυστυχώς δεν ολοκληρώθηκε, εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε τότε το Mega.

Το ρεπορτάζ ανήκει στον Γιάννη Πουλόπουλο

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !