Αθηνά Οικονομάκου: «Όσοι μιλάνε για αξιοπρέπεια να έχουν και αξιοπρέπεια»

Χρήστος Παναγούλης
1

Στο «OK!» και στον Γιάννη Πουλόπουλο παραχώρησε συνέντευξη η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία μίλησε για τις πρόσφατες καταγγελίες αλλά και την φράση του Σταμάτη Φασουλή «καθίστε φρόνιμα».

Ο Σταμάτης Φασουλής μιλώντας σχετικά παρότρυνε τους ηθοποιούς να χαμηλώσουν τους τόνους και να καθίσουν φρόνιμα. Μια φράση που ξεσήκωσε αντιδράσεις.

Θεωρώ κι εγώ ότι η φράση «Καθίστε φρόνιμα» ήταν φάουλ. Ίσως να ήθελε κάτι άλλο να πει, αλλά στην παρούσα φάση δεν χρειάζεται να φιμώνουμε στόματα. Αυτό που κατά την γνώμη μου χρειάζεται είναι να βγουν αυτοί που έχουν σοβαρές καταγγελίες να καταθέσουν. Καλό είναι όσοι μιλάνε για αξιοπρέπεια να έχουν και αξιοπρέπεια. Και το λέω αυτό γιατί ξέρω ανθρώπους που έχουν μιλήσει ενώ και οι ίδιοι έχουν φερθεί το ίδιο άσχημα σε συνεργάτες τους. Δεν μπορεί από τη μία να κατηγορείς συνάδελφό σου για λεκτική βία ενώ κι εσύ συμπεριφέρεσαι με τον ίδιο τρόπο στον βοηθό σκηνοθέτη ή στην κομμώτρια. Σε όποιον δηλαδή θεωρείς ότι έχεις την εξουσία να το κάνεις. Είναι και αυτό ίδια κατάχρηση. Λυπάμαι πoλύ που έχει στοχοποιηθεί ο χώρος του θεάτρου αλλά αυτά συμβαίνουν δυστυχώς παντού. Απλώς, στη δική μας περίπτωση είναι πιο εύκολο να βρεις βήμα να μιλήσεις και να εκτεθείς, γιατί είναι κάτι που το συνηθίζουμε. Σκοπός είναι να υπάρξει επιτέλους μια κάθαρση στην Τέχνη. Και για να γίνει αυτό πρέπει να βγουν στην επιφάνεια τα σοβαρά περιστατικά, ώστε να ξεδιαλύνει ο χώρος και να μην υπάρξουν στο άμεσο μέλλον αντίστοιχες συμπεριφορές.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μιλάει κι αυτή,που σε όλους είναι με το "σεις και με το σας"...Βρε δεν μας παρατάνε ολοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !