Έλενα Μπάση: «Με παρενόχλησε αθλητικός παράγοντας όταν ήμουν ανήλικη»

Χρήστος Παναγούλης
0


Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα «Espressο» και τον δημοσιογράφο Ηλία Μαραβέγια παραχώρησε η Έλενα Μπάση. Η τραγουδίστρια που ζει τα τελευταία χρόνια στην Αμερική μίλησε για όλους και για όλα, ενώ αποκάλυψε για πρώτη φορά τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε σε μικρή ηλικία και την σημάδεψε μέχρι σήμερα.


Στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας το θέμα της σεξουαλικής βίας. Έχεις βιώσει αντίστοιχη εμπειρία;

Μου έχει συμβεί και εμένα. Μπορεί να ακούγεται γραφικό και επαναλαμβανόμενο, μπορεί ακόμη και να θεωρήσει κάποιος ότι το λέω γιατί έχω την προσοχή αλλά είναι αλήθεια… Συμβαίνει δυστυχώς. Προσωπικά δε μου συνέβη στο χώρο του τραγουδιού, αλλά σε εκείνον του αθλητισμού. Ήμουν αθλήτρια στη σκοποβολή από 11 ετών. Πήγα σε αθλητικό σχολείο και έχω υπάρξει μέλος της προολυμπιακής ομάδας στη σκοποβολή και της Εθνικής Ελλάδος επί επτά χρόνια. Όταν μου συνέβη το περιστατικό ήμουν 16 ή 17 ετών, ανήλικη δηλαδή. Ο άνθρωπος που με παρενόχλησε ήταν αθλητικός παράγοντας, αλλά όχι της σκοποβολής, σε κάποιο άλλο άθλημα.


Το είπες πουθενά;

Όχι, σε κανέναν. Πραγματικά, όμως, ξύπνησαν μνήμες όταν άκουσα την εξομολόγηση της Σοφίας Μπεκατώρου. Ανατρίχιασα ολόκληρη και μου ήρθε όλη εκείνη η πικρία. Γιατί, όταν είσαι κοριτσάκι και κάνεις όνειρα είναι μεγάλο πλήγμα αυτό. Δεν το ξεπερνάς ποτέ. Ευτυχώς εγώ είχα το σθένος τότε και το απέκρουσα γιατί ήμουν δυναμικό παιδί.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !