Τάσος Τρύφωνος: «Η Έλενα Ακρίτα δεν έχει δει το παιχνίδι»

0

Στο περιοδικό 7 μέρες TV μίλησε ο  Τάσος Τρύφωνος και αναφέρθηκε στο τηλεπαιχνίδι "Ο πιο αδύναμος κρίκος" όταν το παρουσίαζε η Έλενα Ακρίτα.

Ο Αδύναμος κρίκος έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό, κάτι που αποδεικνύουν και τα νούμερα τηλεθέαση που συγκεντρώνει, δεδομένων μάλιστα των συνθηκών. Φαντάζομαι πως μόνο χαρά σου δίνει αυτό τα γεγονός.

Φυσικά. Για να είμαι ειλικρινής, ήξερα ότι η δεύτερη χρονιά του «Αδύναμου κρίκου θα ήταν ακόμα καλύτερη από την πρώτη, γιατί παραδοσιακά αυτό συμβαίνει με τα τηλεπαιχνίδια. Το ίδιο είχε γίνει όταν προβαλλόταν το πρόγραμμα στην Κύπρο. Συγκεκριμένα, το περασμένο Σάββατο μας είχε 780.000 χιλιάδες τηλεθεατές κάτι που αποδεικνύει ότι το ραντεβού μας με το κοινό τα Σαββατοκύριακα είναι πλέον δεδομένο.

Έχετε συζητήσει με το ΣΚΑΪ γιο το τι μέλλει γενέσθαι την επόμενη σεζόν;

Λόγω πανδημίας, δεν έχουμε καταφέρει να κάνουμε μια αναλυτική συζήτηση με το κανάλι. Θεωρώ ότι το πιθανότερο σενάριο είναι το παιχνίδι να πάει και τον επόμενο χρόνο. Τόσο ο ΣΚΑΪ όσο και η εταιρία παραγωγής είναι πολύ ευχαριστημένοι από τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής και την απήχηση που έχει. Όλα συντείνουν στο να συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν το πρόγραμμα.

Βέβαια στην Κύπρο, έπειτα από τρεις επιτυχημένες σεζόν, έκλεισες τον κύκλο του παιχνιδιού κάνοντας μεταγραφή από το ΡΙΚ στον ΑLΡΗΑ με άλλο πρόγραμμα.

Στην Κύπρο κάναμε συνολικά 1.500 επεισόδια. Αν υπολογίσεις ότι καθημερινά είχαμε οχτώ παίκτες, θα προκύψει ένα πολύ μεγάλο νούμερο για τα πληθυσμιακά δεδομένα του νησιού. Θεωρήσαμε ότι είχαν εξα­ντληθεί οι παίκτες. Η επιτυχία ωστόσο ήταν μεγάλη και μου έγινε μια πρόταση μεταγρα­φής. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί το Καινούργιο τηλεπαιχνίδι, το «Chase», που κάνει τεράστια επιτυχία διεθνώς, έχει επίσης εξαιρετική απήχηση στην Κύπρο. Αισθάνομαι πολύ όμορ­φα παρουσιάζοντας το. Εξάλλου μην ξεχνάμε ότι ο «Αδύ­ναμος κρίκος» -όσο κι αν τον αγάπησα- είναι ένα πολύ δύ­σκολο παιχνίδι για τον παρου­σιαστή.

Υπό ποια έννοια;

Πρέπει να είσαι alert όλη την ώρα, να κάνεις ειρωνικά σχό­λια. Από πλευράς γυρίσματος επίσης, απαιτεί πολύ χρόνο.

Πριν ξεκινήσεις τον «Αδύναμο κρίκο» στην Κύπρο, συμβουλεύτηκες την Έλενα Ακρίτα. Είχες μιλήσει μαζί της τον τελευταίο ενάμιση χρόνο που τον παρουσιάζεις στην Ελλάδα;

Όντως τη συμβουλεύτηκα λίγο πριν ξεκινήσω τα γυρίσματα στην Κύπρο. Μιλάμε συνήθως στην ονομαστική της γιορτή. Απ' ό,τι είδα, σε συνεντεύξεις δήλωσε ότι δεν έχει δει το παι­χνίδι στην Ελλάδα.

Σε στενοχωρεί αυτό, δεδομένης της σχέσης σας;

Όχι. Απλώς φαντάζομαι ότι εγώ σε είκοσι χρόνια, όταν πα­ρουσιαστεί ξανά ο «Κρίκος» γιατί τα επιτυχημένα concepts επιστρέφουν, θα έχω την πε­ριέργεια να δω πώς είναι το παιχνίδι με ένα νέο πρόσωπο. Αλλά, εντάξει, η Έλενα προ­φανώς δεν έχει χρόνο. Γράφει τα βιβλία της τα οποία πάντοτε διαβάζω και μου αρέσουν.», είπε στο 7 μέρες Tv.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !