Το δημόσιο «συγγνώμη» της Ναταλίας Γερμανού στους τηλεθεατές της

1

Το φλέγον θέμα των ημερών, την συνέντευξη της Λίνας Μενδώνη και τα όσα είπε η Υπουργός Πολιτισμού για τον ηθοποιό Δημήτρη Λιγνάδη,σχολίασαν η Ναταλία Γερμανού και η ομάδα της.

«Εμένα προσωπικά, θα μιλήσω σαν Ναταλία, μου έλειψαν προσωπικά δυο λέξεις, από τη συνέντευξη Τύπου της Υπουργού. Οι δύο αυτές λέξεις είναι το Ζητώ Συγγνώμη. Θα ήθελα δηλαδή προσωπικά σαν πολίτης αυτής της χώρας, να ακούσω ένα συγγνώμη σαν συνέχεια του "εξαπατηθήκαμε" » ανέφερε η παρουσιάστρια και στην συνέχεια θέλησε να πει ένα συγγνώμη από τους τηλεθεατές της.

«Περίμενα να πει ναι εξαπατήθηκα και λυπάμαι πολύ γι αυτό και ζητώ συγγνώμη. Να σας πω και κάτι άλλο...Εγώ σαν παρουσιάστρια αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη κι ας μην ήξερα. Όταν έχω καλέσει εδώ ανθρώπους και μιλούσα με μεγαλοστομίες για αυτούς τύπου το “στολίδι του θεάτρου” ή το “διαμάντι της τέχνης”, τώρα που μου τα στέλνετε και τα βλέπω ντρέπομαι και σας ζητώ συγγνώμη. Λυπάμαι», είπε η Ναταλία Γερμανού η οποία φυσικά και δεν γνώριζε τίποτα, την περίοδο που καλούσε στην εκπομπή της τους συγκεκριμένους ανθρώπους.


Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το γεγονός ότι περίμενε σχεδόν ένα μήνα για να ζητήσει συγγνώμη ασχολίαστο. Έπρεπε να βγει πρώτα να κάνει δήλωση η υπουργός πολιτισμού και μετά να θυμηθεί και η Γερμανού την συγγνώμη. Άσε μας κουκλίτσα μου... Που νομίζεις ότι εσύ και οι υπόλοιποι σταρ της τηλεόρασης μπορείτε να μας δουλέψετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !