Ο Αλέξης Κούγιας συνήγορος υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγδάνη

0

 


Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega βρέθηκε ο  Αλέξης Κούγιας.Ο γνωστός ποινικολόγος δήλωσε  πως θα είναι αυτός που θα  αναλάβει την  υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη, μαζί με τον δικηγόρο Νίκο Γεωργουλέα.

«Είδα έναν δυστυχισμένο άνθρωπο, έναν ταπεινό άνθρωπο, έναν συγκλονισμένο άνθρωπο. Το μόνο που μου είπε είναι πως είναι 35 χρόνια στο μικροσκόπιο. Αυτό που ζητάω είναι να μην επηρεάσει αυτή η λαίλαπα τους δικαστές».

«Δεν έχω διαβάσει τη δικογραφία. Το θέμα θέλει ιδιαίτερη ευαισθησία. Μιλάτε σε έναν άνθρωπο που έχει δει τα πάντα. Γνώρισα τον κύριο Λιγνάδη σήμερα, αύριο θα συζητήσω μαζί του, αν δεν πειστώ για την αθωότητά του δεν θα τον αναλάβω. Είμαι πατέρας δυο παιδιών, δε θα ήθελα ο πατέρας τους να είναι ο άνθρωπος που θα ξεπλύνει κάποιον που έχει κάνει κάτι βρώμικο. Ένας εκ των καταγγελλόντων εμφανίστηκε και είπε πως ήταν πριν 20 χρόνια που δεν υπήρχαν κινητά και λέει ότι τον έπαιρνε μόνος του τηλέφωνο να πάει σπίτι του. Δε θέλω να θίξω τον κύριο Γεωργουλέα αλλά εάν ήμουν δικηγόρος από την αρχή θα πρόσβαλλα το ένταλμα συλλήψεως… Ένταλμα συλλήψεως για ποιόν; Για τον άνθρωπο που μέχρι πριν λίγες ημέρες συνομιλούσε με τους κυβερνώντες, με τον διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου; Ενώ όλη η Ελλάδα θα επαναλάμβανε μια τέτοια πράξη; Η δικαιοσύνη δεν είναι θέατρο…Οτιδήποτε υπήρχε για αυτόν τον άνθρωπο κατεστράφη ακόμη και να δικαιωθεί… Η κυρία ανακριτής είναι υποχρεωτικό να ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. Δε θα το ζητήσω εγώ θα το κάνει η κυρία ανακριτής…. Δεν έχει καταδικαστεί ποτέ για τίποτα, έχει συνεργαστεί με χιλιάδες ανθρώπους», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !