Έλενα Παπαρίζου: «Δεν θέλω να διαβάζω και δεν θέλω να ξέρω τι γράφεται για εμένα»

0

Καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω» βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας η Έλενα Παπαρίζου. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για τον σύζυγό της, αλλά και αν έχει δεχθεί πισώπλατα μαχαιρώματα.

«Μας γνώρισαν ο παιδικός τους φίλος και η κολλητή μου φίλη. Ο Ανδρέας χωρισμένος και εγώ ελεύθερη. Βγήκαμε 2-3 φορές για φαγητό… Η ευγένειά του. Όλο αυτό το γοητευτικό, με κέρδισε. Είμαι λίγο κτητική μαζί του. Δεν έχει πρόβλημα αν ντύνομαι σέξι. Εδώ φιληθήκαμε με τον Σάκη Ρουβά στο στόμα και είπε “α τι ωραία”! Γνωριστήκαμε και αρκετά ώριμοι άνθρωποι. Με εμπιστεύεται. Είμαστε μαζί εννιά χρόνια.

Ο Ανδρέας είναι πολύ θετικό πλάσμα. Στην πρώτη καραντίνα, δεν πέρασα πολύ καλά… Έπεσα πάρα πολύ και ήθελα συνέχεια να κοιμάμαι. Εκείνη την περίοδο έφτιαξα 4 παζλ.

Του Ανδρέα δεν του αρέσει πολύ η δημοσιότητα. Το μόνο αρνητικό είναι ότι κρατάμε και οι δυο τον εγωισμό μας, εγώ πιο συχνά από εκείνον. Είμαστε όμως καλά» είπε η Έλενα για τη σχέση της με τον σύζυγό της αλλά και την πρώτη καραντίνα» είπε η Έλενα Παπαρίζου.

«Δεν έχω σκεφτεί ποτέ τα πισώπλατα μαχαιρώματα. Έχουν γράψει πολλά ψέματα για μένα. Όσο επέτρεπα σε κόσμο να μου λέει τι γράφεται γινόμουν χάλια. Δεν θέλω να διαβάζω και δεν θέλω να ξέρω. Η δουλειά μου είναι η μουσική και η μουσική ενώνει κόσμο» είπε για την δουλειά της.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !