Εκτός ΑΝΤ1 ο Ρώμας; Έρχεται συνεργασία με τον Νίκο Κοκλώνη...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2

 


Ο Χάρης Ρώμας είναι ένας επιτυχημένος σεναριογράφος και σκηνοθέτης με αμέτρητες τηλεοπτικές επιτυχίες στο ενεργητικό του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου», ο Χάρης Ρώμας θέλει να εγκαταλείψει την τηλεόραση και να αφοσιωθεί στην πολιτική!

Ο γνωστός ηθοποιός, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, πρόκειται μόλις ολοκληρώσει τα επεισόδια με το «Καφέ της Χαράς» να συνεργαστεί με έναν άλλο τηλεοπτικό σταθμό για μια νέα σειρά που έχουν στο συρτάρι τους μαζί με την Άννα Χατζησοφιά.

Ο ίδιος δεν αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες, μιας και είναι προληπτικός και δεν θέλει να ανακοινώνει κάτι που δεν είναι επίσημο. Μάλιστα η παραγωγή θα έχει την υπογραφή του Νίκου Κοκλώνη.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στην πρωινή εκπομπή, ο Χάρης Ρώμας ετοιμάζει νέα σειρά, η οποία θα είναι και η τελευταία του τηλεοπτική δημιουργία, καθώς επιθυμεί να ασχοληθεί μόνο με τα κοινά.

Κάτι τέτοιο τον ιντριγκάρει, αισθάνεται ότι έχει να δώσει πολλά, οπότε θα αφήσει πίσω του τα τηλεοπτικά δρώμενα.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ο Ρώμας βέβαια έχει πει κατ' εξακολούθηση ότι ό,τι κάνει, θέλει να το κάνει στον αντ1, γιατί εκεί ανήκει. Επίσης, η συνεργασία με Κοκλώνη γιατί αποκλείει συνεργασία με αντ1; Παραγωγός είναι, όχι κανάλι. Ήδη συνεργάζεται με 2 και λέγεται ότι σύντομα και με τρίτο (αλφα). Και το καφέ της χαράς είναι επίσης εξωτερική παραγωγή. Αρα γιατί το ένα αποκλείειε το άλλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί ο αντ1 παρά είναι μεγάλο κανάλι για να αποδεχτεί κάτι τέτοιο, ειδικά σε σειρά. Μια σειρά θέλεις να τη βάλεις και στη ταινιοθήκη σου σαν κανάλι, οι εξωτερικές παραγωγές ανήκουν στον παραγωγό.
    Σιγά να μη πληρώνει ο ant1 για να κάνει ταινιοθήκες ο Κοκλώνης. Άσε που μπορεί να τη μεταφέρει μετά ο Κοκλώνης όπου θέλει, το δεύτερο κύκλο κλπ.
    Θα τη κάνει γνωστή ο ant1 και ένα ωραίο πρωί ο Κοκλώνης μπορεί να του πει αν δεν μου πληρώσεις τόσα για τον επόμενο κύκλο θα τη πάω αλλού.
    Μπορεί να κάνει δικές του σειρές ο ant1, εσωτερικές παραγωγές, καμία ανάγκη δεν έχει κανένα Ρώμα και καμία Barking Well.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !