Όλο το ρεπορτάζ για το «Just the two of us» και το «Fame Story»...

 


Και μπορεί να θεωρούσαμε ότι το "Just the two of us" θα βγει την επόμενη σεζόν, ωστόσο φαίνεται πως τα δεδομένα αλλάζουν ξανά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Χάρη Λεμπιδάκη στο newspistol.gr, το νέο στούντιο του σόου έχει βρεθεί και την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να αποφασιστεί αν θα βγει στον αέρα τον Απρίλιο ή θα αναβληθεί για τον Σεπτέμβριο. 

Το σενάριο είναι να παρουσιάσει ο Νίκος Κοκλώνης την Άνοιξη το "Just the two of us" και στο Α μισό της επόμενης σεζόν το "Fame Story" με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να αναλαμβάνει τη θέση του διευθυντή στην μουσική ακαδημία. 

Τα επικρατέστερα κανάλια είναι το OPEN,το Mega και ο ALPHA. 

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

Ο χρήστης Steve 13 είπε…
Κοκλώνης σε όλα τα προγράμματα. Κάθε μέρα όλη μέρα σαν τη Φρίντα Παπαπαρασκευά στον τηλεβόα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ποιος ο λόγος να βγει Fame Story ενώ υπάρχει αυτή τη στιγμή στον Σκάι. Πραγματικά κάποιες επιλογές με ξεπερνάνε. Όπως και η πιθανότητα που υπήρχε να βγει J2US τρίτη συνεχόμενη σεζόν.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αμα το παρουσιαζει ο Κοκλωνης το fame story θα παει χειροτερα κ απο το house of fame
Ο χρήστης TV είπε…
Στο mega αποκλείεται να είναι γιατί με τις σειρές που ακούγονται οτι θα βγάλει την επόμενη σεζόν )η γη της ελιάς, Συμπέθεροι από τα Τίρανα,σειρά Παπαδουλάκη και μάλλον η συνέχεια της Έξαψης) δεν νομίζω να υπάρχει χώρος για ριαλιτι οπότε η open η alpha θα πάει πιστεύω!!!
Ο χρήστης Ploutarchos είπε…
Θα πάει όμως καλύτερα από το Star Academy