Ανατροπή: Με ζωντανό κοινό το «YFSF»;

Χρήστος Παναγούλης
9


Το «YFSF: All Star» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στα μέσα Φλεβάρη και ήδη στον ΑΝΤ1 βρίσκονται σε πυρετό προετοιμασίας. Και μπορεί οι διαγωνιζόμενοι να έχουν ανακοινωθεί, δεν ισχύει όμως το ίδιο για τα μέλη της κριτικής επιτροπής, αφού ακόμα δεν έχει πέσει καμία υπογραφή. Τα ονόματα που είχαν ακουστεί το προηγούμενο διάστημα ήταν αυτά του Τάκη Ζαχαράτου, της Μιμής Ντενίση, του Δημήτρη Σταρόβα και του Μιχάλη Ρέππα, ωστόσο ακόμα δεν έχει ληφθεί κάποια οριστική απόφαση και τα ραντεβού αναμένεται να συνεχιστούν μετά τις 10 Γενάρη. Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ του newspistol, οι ιθύνοντες εξετάζουν το ενδεχόμενο να υπάρχει ζωντανό κοινό στο πλατό, έτσι ώστε να μην χαθεί ο παλμός που υπήρχε στους προηγούμενους κύκλους. Σε κάθε περίπτωση ο αριθμός των θεατών θα είναι περιορισμένος, ενώ θα τηρούνται όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Δημοσίευση σχολίου

9Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Και το κοινό τι κωδικό θα στέλνει ? Συμμετοχή σε τελετή ;; Το πρόβλημά τους είναι η ψηφοφορία του κοινού στο στούντιο γιατί θέλουν να ναι κονσέρβα. Ας το κάνουν live να ψηφίζει ο κόσμος στο σπίτι να ναι και πιο διαδραστικό. Εμένα το περσινό τελευταιο επεισόδιο που δεν είχε κοινό μαρεσε πολυ αν και θεωρώ ότι χάνει που είναι μαγνητοσκοπημένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το καθυστερούν πολύ..δεν θα τους βγει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα παει καταπληκτικα, τι να μην τους βγει,πλακα κανεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Mακάρι να είναι με κοινό. Γιατί χωρίς κοινό δεν γίνεται ένα ζωντανό πρόγραμμα. Στο just πχ φαινόταν η απουσία κοινού. Ειδικά την στιγμή που ήταν μαζί Βίσση - Βανδή ήταν κρίμα που δεν υπηρχε έστω και λίγο κοινό ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εχει απολυτο δικιο ο steve. Φτανει με την κονσερβα, για να καλυπτουν την καθε μετρια που το παιζει φωναρα με το autotune που τους βαζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπέρα 10:56. Δεν ξέρω αν γίνεται μόνο για αυτό (αν και φέτος έχει ωραίες φωνές δε χρειάζεται κάτι τέτοιο). Πιο πολύ νομίζω γίνεται για τα έξοδα για να μην πληρώσουν παραπάνω για το συνεργείο κτλ. Αλλιώς η Μαρία δεν έχει ανάγκη το μαγνητοσκοπημένο. Αν βρουν και καλούς κριτές με ατάκα θα ναι τελειο. Εγώ προσωπικά δε θέλω τον Σταρόβα πάλι. Κρύος και σαν να βαριέται. Θα ήθελα να βάλουν τη Μουτιδου μαζί με Ζαχαράτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σαφώς και δεν γίνεται μόνο γι αυτο, αλλα είναι φανερό σε κάποιον με εμπειρία σε αυτο το θέμα, οτι γίνεται επεξεργασία. Δεν είναι τυχαίο οτι στις λαιβ σεζον είχαμε πολύ αδυνάμες στιγμές φωνητικά, ενω στις τελευταίες δυο μόνο κάποιες μέτριες. Η Μαρία εννοείται πως δεν το χρειάζεται. Επίσης η ψήφος απ το σπιτι είναι και πολυ πιο ισορροπημένη, όχι σαν αυτή του κοινού, που ψηφίζει μόνο τα teen icons. Εγώ θα πρότεινα Μουτίδου-Μουτσινά-Ντενίση-Ζαχαράτο, το αποτέλεσμα θα ήταν απλά ξεκαρδιστικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γνωρίζουμε αν θα είναι live ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το κανουν μαγνητοσκοπημενο για να προλαβαινουν ολα αυτα που στηνουν πια πανω στην σκηνη.κανενα σοου δεν εχει τοσο εντυπωσιακη σκηνη.το εχει πει η μαρια πολλες φορες,δεν γινεται λαιβ για αυτον τον λογο.καμμια σχεση με εξοδα.το σοου φαινεται πια το ποσο ακριβο ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !