Επιστρέφει στην τηλεόραση η «Ελληνοφρένεια»


Είναι μία εκπομπή που έχει γράψει ιστορία τόσο στο ραδιόφωνο όσο και στην τηλεόραση, αφού έχει το δικό της φανατικό κοινό. Ο λόγος για την «Ελληνοφρένεια», την σατιρική εκπομπή των Θύμιου Καλαμούκη και Αποστόλη Μπαρμπαγιάννη, οι οποίοι όπως φαίνεται είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στους δέκτες μας. Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο Βαγγέλης Περρής στο «Πρωινό», οι συντελεστές έδωσαν τα χέρια με το MEGA και μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να ξεκινήσουν γυρίσματα. Μάλιστα, πρόκειται για την τρίτη σατιρική εκπομπή που θα δούμε να αναβιώνει, αφού εκτός από τους «Ράδιο Αρβύλα» στο Open, την τηλεοπτική του επιστροφή ετοιμάζει και ο Λάκης Λαζόπουλος με το «Αλ τσαντίρι νιουζ» (διάβασε εδώ). Αξίζει να σημειωθεί ότι η «Ελληνοφρένεια» μεταδίδεται ραδιοφωνικά χωρίς διακοπή από το 1999, ενώ στην τηλεοπτική της εκδοχή έχει προβληθεί για εννιά σεζόν, στον ΣΚΑΙ (2007-2011) και στον Alpha (2013-2018).

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κόψανε τον Φισφή για να βάλουν την πολιτικά στρατευμένη μετριότητα που δεν έχει κάνει ποτέ νούμερα; Σοφή κίνηση.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπράβο που σιγά σιγά φαίνεται να επιστρέφουν οι σατιρικές εκπομπές. 1,5 χρόνο τώρα δεν υπήρχε ούτε μισή σατιρική εκπομπή στα μεγάλα κανάλια.

Σε μια περίοδο που έχουν συμβεί τα πάντα στη χώρα από πανδημία, έξαρση προσφυγικού, προβλήματα στα ελληνοτουρκικά, έξαρση αστυνομικής βίας, σκάνδαλα, αστοχίες, παλινωδίες κ.α η σάτιρα ήταν ανύπαρκτη στα mainstream media. Κι αυτό σε συνδυασμό με την εντελώς μονόπατη ενημέρωση έφτιαχνε ένα μιντιακό τοπίο ασφυκτικά μονόπλευρο...

Για να δούμε...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μια χαρά τηλεθέαση έκανε η Ελληνοφρένεια και στον ΣΚΑΙ και στον Alpha.

Συμφωνώ με τον Ανώνυμο 8:43.