Tα concept που επεξεργάζεται ο Νίκος Κοκλώνης...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1

Ποια είναι τα σχέδια του Νίκου Κοκλώνη για τη χρονιά που μόλις ξεκίνησε;

Όπως αποκάλυψε μέσα από το "Pop Up" της Τρίτης η Φωτεινή Πετρογιάννη, ο γνωστός παρουσιαστής και παραγωγός έχει ήδη στα σκαριά το επόμενο τηλεοπτικό του εγχείρημα, το οποίο μάλιστα είναι ένα reality εγκλεισμού.

Μπορεί οι φήμες να ήθελαν να προετοιμάζει ήδη τον επόμενο κύκλο του J2US, κάτι που και ο ίδιος άφησε να εννοηθεί με πρόσφατη ανάρτησή του στο Instagram, όμως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί άμεσα, αφού η χρονική απόσταση από τον τελευταίο κύκλο είναι ιδιαίτερα μικρή και έτσι ο ίδιος δεν επιθυμεί να "κάψει" έναν νέο κύκλο.

 Αντίθετα, φαίνεται πως έχει ήδη στη φαρέτρα του δυο reality εγκλεισμού, αφ' ενός το Fame Story και αφ' ετέρου το διάσημο reality μακιγιάζ, Glow Up, και μένει να δούμε ποιο από τα δυο θα επιλέξει να βγάλει στον αέρα.

Όσο για το J2US, αυτό θα το δούμε από τη νέα πλέον τηλεοπτική σεζόν, συγκεκριμένα από τον Σεπτέμβριο, και πιθανόν εκτός Open, αφού τα δικαιώματα του συγκεκριμένου show είναι στα χέρια του Νίκου Κοκλώνη για τα επόμενα δυο χρόνια.

yupiii:gr

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το Fame Story δεν έχει κανένα νόημα να βγει ενώ θα έχουμε στον ΣΚΑΙ το House of Fame, ακόμα και αν δεν συμπίπτουν τις ίδιες περιόδους. Εάν το δευτερο έχει επιτυχία, τοτε το Fame Story θα φανεί σαν απομίμηση τυπου Survivor - Nomads, ασχέτως που στην πραγματικότητα ισχυει το αντίστροφο με τα κόνσεπτς αυτά. Απλώς έτυχε ο Σκάι να βγάζει το δικό του πρώτο. Επίσης, το Glow Up δεν θα έχει σπουδαία ανταπόκριση στην ελληνική τηλεόραση, γιατί δεν πρόκειται να προσελκύσει μεγάλο μέρος του αντρικου κοινού. Εγώ, πάντως, περιμενω να δω το The Circle, που πιστευω οτι θα έχει ενδιαφέρον εφόσον σχετίζεται με τα social media, και είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Όσον αφορά τα πρότζεκτ του Κοκλώνη, τι συμβαίνει τελικά με το I'm a Celebrity? Επίσης, το The Box στο Mega με τον Μίνωα Θεοχάρη δεν θα βγει τελικά καθόλου φέτος, μετατίθεται για του χρόνου ή ακυρώνεται τελείως?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !