Μουτσινάς για Λιάγκα και Σκορδά: Δεν είναι τώρα το Πρωινό, το καινούριο «Big μπλιαχ»;

 Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά ξανά μαζί στο Πρωινό και ο Νίκος Μουτσινάς σε σοκ από την τηλεοπτική επανένωση του πρώην ζευγαριού το σχολίασε ως εξής:

Είμαι σε σοκ. Τι βόμβα μεγατόνων ήταν αυτή! Πόσα χρόνια πίσω; Είχα μαλλιά; Δεν ξέρω. Πόσο παλιά είναι αυτό; Αδιανόητο! Γιώργος Λιάγκας – Φαίη Σκορδά ξανά μαζί στο Πρωινό. Τον Ουγγαρέζο σκέφτομαι μόνο, είναι σε λάθος εκπομπή αυτή τη στιγμή. Δεν πειράζει όμως, όλα καλά. Χώρια στη ζωή, παρέα στην TV. Μέχρι τώρα ήταν σαν όλα τα ζευγάρια που έχουν κάνει πρωινό. Τώρα θα είναι το πρώτο ζευγάρι που έχει χωρίσει και ξανακάνει πρωινό. Ανοίγει νέος κύκλος.

Στη συνέχεια όταν ήρθε η ώρα για τη Χρυσή Τηλεόραση, έπαιξε το απόσπασμα από την αναφορά του Πρωινό στην επιστροφή του Λιάγκα στην εκπομπή, με τον Νίκο Μουτσινά να λέει: Δεν είναι τώρα το Πρωινό, το καινούριο Big μπλιαχ;

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Steve 13 είπε…
😂😂😂😂. Τελευταία ο Μουτσι σφάζει με το γάντι τη Σκορδά. Μια ότι κοιμάται στην εκπομπή μια ότι δημιουργεί μούφα θέματα για να χει να παίζει μια αυτό. Χαχαχαχαχα. Μπορεί να ναι γραμμή και από το κανάλι αν και θεωρώ τα πιστεύει αυτά που λέει. Πχ ότι κοιμάται η Φαίη το βλέπουμε όλοι.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μόνο ο Μουτσινας; όλο το Twitter ξεσαλωσε για την μεταγραφή Λιαγκα αλλά και για τη δυσμενη θέση της Σκορδα /Ουγγαρεζου
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αρε Μουτσιιιι χαχαχα