Προβληματισμός επικρατεί στον ΑΝΤ1 για το μέλλον της «Φάρμας», αφού μετά την πρεμιέρα του «MasterChef» η τράπουλα έχει ξαναμοιραστεί. Έτσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου, το επικρατέστερο σενάριο αυτήν την στιγμή είναι το ριάλιτι να προβάλλεται κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, έτσι ώστε να αποφύγει τόσο το «Survivor» στον ΣΚΑΙ όσο και το ριάλιτι μαγειρικής. Αυτό σημαίνει ότι ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος θα είναι και επίσημα ο παρουσιαστής της «Φάρμας», θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Παναγιώτη Βασιλάκο και το «Battle of the couples» στον Alpha. Αυτό βέβαια δημιουργεί νέα δεδομένα και για το «YFSF», αφού παρά τις εισηγήσεις πολλών στελεχών να μετακινηθεί στην prime time του Σαββάτου για να μην παίζει απέναντι από το «Survivor», φαίνεται τελικά ότι το show μεταμφιέσεων παραμένει στην αρχική του μέρα που είναι η Κυριακή.
10 Σχόλια
Πάει το κατέστρεψαν το yfsf απέναντι από Survivor, καλύτερα να μπει απέναντι από το Παπαδόπουλο.
Τις Παρασκευές θα αρχίσει και το Fame στο Σκαι να έχει live, πέρα από το ριαλιτυ ζευγαριών. Δύσκολα τα πράγματα για την Φάρμα πυ μάλλον κάτι ήξερε ο Άρνίι και την απέρριψε
Ο Αντ1 με αυτόν τον προγραμματισμό, που αρχικά ήθελε την Φάρμα στο Μακεδονία, μετά καθημερινά στον Αντ1, και τέλος στο σαββατοκύριακο, ούτε σπίτι δεν έχει αρχίσει να ετοιμάζει.
Επιπροσθέτως ήταν σφραγισμένο μυστικό το Survivor ώστε να πιάσει στον ύπνο το ανταγωνισμό και τα κατάφερε.