Μάχη στην prime time ανάμεσα σε Τανιμανίδη - Βασιλάκο...

Χρήστος Παναγούλης
10


Προβληματισμός επικρατεί στον ΑΝΤ1 για το μέλλον της «Φάρμας», αφού μετά την πρεμιέρα του «MasterChef» η τράπουλα έχει ξαναμοιραστεί. Έτσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου, το επικρατέστερο σενάριο αυτήν την στιγμή είναι το ριάλιτι να προβάλλεται κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, έτσι ώστε να αποφύγει τόσο το «Survivor» στον ΣΚΑΙ όσο και το ριάλιτι μαγειρικής. Αυτό σημαίνει ότι ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος θα είναι και επίσημα ο παρουσιαστής της «Φάρμας», θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Παναγιώτη Βασιλάκο και το «Battle of the couples» στον Alpha. Αυτό βέβαια δημιουργεί νέα δεδομένα και για το «YFSF», αφού παρά τις εισηγήσεις πολλών στελεχών να μετακινηθεί στην prime time του Σαββάτου για να μην παίζει απέναντι από το «Survivor», φαίνεται τελικά ότι το show μεταμφιέσεων παραμένει στην αρχική του μέρα που είναι η Κυριακή. 

Δημοσίευση σχολίου

10Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ο Αντ1 εδω και ενα χρονο σχεδιαζει να βγαλει τη φαρμα και αποτελεσμα δεν ειδαμε,περιμενει δηλαδη τωρα που αφησε τον ανταγωνισμο ελευθερο τοσο καιρο οτι θα στριμωξει ενα δυνατο ριαλιτι σε Παρασκευη και Σαββατο και θα καταφερει τιποτα?σιγουρα οχι .για μενα καλυτερα να το οργανωσουν σωστα και να το αφησουν για το φθινοπωρο μιας και δεν εχουν προβλημα στο καναλι με τη τηλεθεαση στη πραιμ ταιμ λογω αγριων μελισσων.Βεβαια ετσι θα χασει για αλλη μια φορα την αξιοπιστια του το καναλι αφου ειναι απειρες οι φορες που ταζει στο κοινο ενα δυνατο προγραμμα και στο παρα ενα ειτε το αναβαλει ειτε το ακυρωνει.Απο την αλλη ο αλφα πρεπει να βγαλει το the battle of the couples χθες.Πλεον ειναι το μονο καναλι που δεν εχει κατι δυνατο στο προγραμμα του ακομα και το μεγαλο τους οπλο η μουρμουρα 10% κανει,αλλωστε δε νομιζω οτι ο αλφα με το συγκεκριμενο προγραμμα κυνηγαει τη πρωτια απλα κυνηγαει ενα αξιοπρεπες ποσοστο οπως τα 20αρια του bachelor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 7.22 από πού κατάλαβες εσύ ότι ο Αντ1 εδώ κι έναν χρόνο κάνει την φάρμα; Η φάρμα ακούστηκε γιατί έκλεισε τα δικαιώματα. Ξεκίνησε να τι τρέχει όταν βγήκε το πρώτο τρέιλερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά πότε θα αποφασίσουν πότε θα παίζεται η Φάρμα, τόσο άπλετο χρόνο έχουν και είναι χαλαροί;

    Πάει το κατέστρεψαν το yfsf απέναντι από Survivor, καλύτερα να μπει απέναντι από το Παπαδόπουλο.

    Τις Παρασκευές θα αρχίσει και το Fame στο Σκαι να έχει live, πέρα από το ριαλιτυ ζευγαριών. Δύσκολα τα πράγματα για την Φάρμα πυ μάλλον κάτι ήξερε ο Άρνίι και την απέρριψε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δε νομίζω ότι θα είναι καταστροφή η Φάρμα. Κάτι μου λέει ότι δεν θα τα πάει πολύ άσχημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 7:36 Κανένα Your Face Sounds Familiar δεν θα καταστρέψει ο ΑΝΤ1 που θα το βάλει Κυριακή απέναντι από το survivor γιατί πολύ απλά όπως και άλλα προγράμματα (μέλισσες, MasterChef) μπορούν να το συναγωνιστούν στα ίσια έτσι και αυτό το σόου που φέτος έχει πολλά δυνατά ονόματα αφού είναι All Star

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δηλαδή οι επιλογές είναι 1) καταστροφή ; ή 2) όχι και τόσο άσχημα; αυτόν τον πήχη έχουν βάλει; καήκαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τηλεθεατής ειμαι όχι ο ΑΝΤ1. Εγώ πιστεύω ότι η Φάρμα θα πάει πολύ καλά. Το Your Face sounds familiar δεν το είδα ποτέ γιατί δεν μου αρέσουν τέτοια σόου. Θα ήθελα το Ελλάδα έχεις ταλέντο φέτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 7:32 μηπως θες να σου θυμισω σε ποσο συντομο χρονικο διαστημα υλοποιηθηκε το survivor και βγηκε στον αερα απο τη στιγμη που ακουσαμε οτι εκλεισε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι παίκτες έχουν κλείσει στη φάρμα ? Γιατί μου φαίνεται ότι είναι αρκετά χαλαροί εκεί στον αντ1. Από την άλλη το your face που είναι έτοιμο από τις γιορτές κιόλας δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το βγάζουν. Τι περιμένουν δηλαδή? Να κάνει 40αρι το survivor τις Κυριακές ? Μου φαίνεται σαν να αυτοκαταστρέφεται το κανάλι. Εκτός αν συμβιβαστεί με τη δεύτερη θέση οπότε σεβαστό. Από την άλλη ναι από τη μια καλύπτει κενό προγράμματος την Παρασκευή και το Σάββατο αλλά και πάλι είδαμε χθες ότι το παρουσιαστε έκανε 12 % που είναι δυνατή σειρά. Δε θέλω να ξέρω τι θα κάνει η φαμίλια σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 8:34 μάλλον δεν γνωρίζεις ότι ο Ατσουν έχει στημένο εδω και χρόνια ολόκληρο χωριό και εγκαταστάσεις στον Αγ δομινικο και τρέχει 3 χώρες Survivor παράλληλα. Ο

    Ο Αντ1 με αυτόν τον προγραμματισμό, που αρχικά ήθελε την Φάρμα στο Μακεδονία, μετά καθημερινά στον Αντ1, και τέλος στο σαββατοκύριακο, ούτε σπίτι δεν έχει αρχίσει να ετοιμάζει.

    Επιπροσθέτως ήταν σφραγισμένο μυστικό το Survivor ώστε να πιάσει στον ύπνο το ανταγωνισμό και τα κατάφερε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !