Mediatown: Η δύναμη του Πρωινού, η αντοχή του Ευτυχείτε, η ξεχασμένη Φαμίλια, καθημερινή Μουρμούρα, η συμφωνία ALPHA-STAR, η Ηλιάνα,οι Roomies, η μάχη του Αποκλειστικού και η πρώτη θέση

Κωνσταντίνος Κότσαρης
17

Το "Mediatown" είναι ξανά εδώ! Και σήμερα έχουμε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα να πούμε. Για πάμε να κάνουμε την καθιερωμένη μας βόλτα στους δρόμους αυτής της μιντιακής πόλης...



Πήρε δύναμη το «Το Πρωινό»

Ο Γιώργος Λιάγκας επέστρεψε πιο έτοιμος από ποτέ στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1. Έχοντας πλέον μάθει να αποφεύγει τις κακοτοπιές, μετά την περσινή κακή στιγμή στον ΣΚΑΙ, μπορεί πλέον να αναδείξει τις πολύ δυνατές πλευρές που έχει ως παρουσιαστής. Ξέρει να κρατά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών με τις ατάκες του, τις απρόσμενες πληροφορίες που καταθέτει στον αέρα και το σχόλιο που μπορεί να φέρει αναστάτωση στην εγχώρια showbiz. Η πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 απέκτησε ξανά την ενέργεια που της έλειπε, ενώ η παρουσία του Τάσου Τεριάκη είναι πολύ βοηθητική καθώς προσδίδει στην εκπομπή και νέα πιο info χαρακτηριστικά. 




Πολύ σκληρό για να πεθάνει το «Ευτυχείτε»

Τα νούμερα τηλεθέασης μέχρι στιγμής αφήνουν ικανοποιημένους τους ανθρώπους του καναλιού, ωστόσο το "Ευτυχείτε" αποδεικνύεται πολύ δυνατό για να πεθάνει. Η εκπομπή έχει καταφέρει να αποκτήσει μία πολύ δυνατή ροή στη θεματολογία και σε επίπεδο σκαλέτας ο δαιμόνιος Θέμης Μάλλης καταφέρνει να "χτυπά" υψηλές τηλεθεάσεις σε ένα μικρό κανάλι και με μία παρουσιάστρια που έχει αδυναμίες. Ναι, μπορεί η Κατερίνα Καινούργιου με τα χρόνια να βελτιώνεται, αλλά η εξάρτησή της από το ακουστικό της και η κακή διαχείριση του πως θα μοιράσει τον λόγο στους συνεργάτες της είναι προβλήματα εμφανή. 




Ο ΑΝΤ1 ξέχασε τη «Φαμίλια»

Το "Παρουσιάστε" και ο "Ήλιος" στηρίχθηκε αρκετά με τις χριστουγεννιάτικες επαναλήψεις, με αποτέλεσμα να επιστρέψουν ενισχυμένα με τη νέα χρονιά. Αντίθετα, ο ΑΝΤ1 ξέχασε να προβάλλει τη "Φαμίλια", την περίοδο των εορτών που ο κόσμος βλέπει περισσότερο τηλεόραση και μπορεί να αποκτήσει νέες τηλεοπτικές συνήθειες. Το χθεσινό μονοψήφιο ήταν αναμενόμενο και ίσως το ότι πλέον θα προβάλλεται το απόγευμα σε επανάληψη είναι μία καθυστερημένη προσπάθεια να στηριχθεί ένα πρόγραμμα που είναι καλό, αλλά δεν έχει την πορεία που θα του άξιζε. Προσωπικά, θεωρώ καλύτερο το "Φαμίλια" από το "Παρουσιάστε"...




Καθημερινή η «Μουρμούρα»;

Μένοντας στις κωμωδίες, είναι πραγματικά πολύ λυπηρό αυτό που συμβαίνει στη σειρά "Έλα στη θέση μου". Μία σειρά που "χτυπούσε" 25αρια και που ήταν ο φόβος και ο τρόμος των ανταγωνιστών, τώρα με το ζόρι ξεπερνά το 10%. Τα λεγαμε από πέρυσι ότι το σήριαλ έπρεπε να ρίξει αυλαία και ότι μία νέα σεζόν θα έφερνε μεγάλη πτώση. Άλλο ένα λάθος που προστίθεται στη λίστα των σφαλμάτων της νέας διοίκησης του ALPHA. 



H prime time του ALPHA και η έλλειψη εμπιστοσύνης...

Πάντως, μία πληροφορία που ακούγεται είναι ότι στη θέση του "Έλα στη θέση μου" από τη νέα σεζόν θα μπει το "Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα" που υπάρχουν σκέψεις να γίνει καθημερινό και ενδεχομένως και με την προσθήκη νέου ζευγαριού. Αυτό έρχεται ως συνέχεια του αποκλειστικού ρεπορτάζ του Γιώργου Πασχαλίδη στο "Τηλεκοντρόλ" (δες εδω) που ανέφερε ότι τη νέα σεζόν ο ALPHA θα έχει ριάλιτι στο 9-11 και στο 11-12 θα τοποθετηθεί μία καθημερινή σειρά. Αυτή κατά πάσα πιθανότητα θα είναι τηλεοπτική μεταφορά του μυθιστορήματος του Σπύρου Πετρουλάκη «Σασμός». Στο κανάλι δεν αποκλείεται να δούμε τη νέα σεζόν και τρία ριάλιτι. Έχουμε το "Bachelor", τον "Εφιάλτη στην κουζίνα" που θέλουν να το συνεχίσουν και κάτι ακόμη που αναζητούν. 


«Σπάει» η συμφωνία;

Αυτό φυσικά θα φέρει νέες αναταράξεις ανάμεσα στα δύο μαγαζιά του ίδιου ομίλου. Μέχρι και τώρα, υπάρχει μία "σιωπηλή" συμφωνία πως τα δύο κανάλια δεν θα φέρουν απέναντι ριάλιτι προγράμματα. Αυτό είναι δύσκολο να γίνει την επόμενη σεζόν, που ο ALPHA αντιλαμβάνεται πως δύσκολα σε κάποια slot μπορεί να φέρει νούμερα με μυθοπλασία. 

Πάντως, και η νέα καθημερινή σειρά, όσο καλή και να είναι, ήδη ξεκινά με ένα μεγάλο μείον. Η τραγικά κακή διαχείρηση της σειράς "Η Αγγελική" με τις συνεχείς αλλαγές στην ώρα προβολής έχει δημιουργήσει ένα κλίμα έλλειψης εμπιστοσύνης των τηλεθεατών στη μυθοπλασία. 



To παράδοξο στη μεσημεριανή ζώνη του ALPHA...

Μένουμε λίγο στον ALPHA. Συμβαίνει το εξής παράδοξο: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετική. Έχει όλα τα χαρακτηριστικά για να είναι η τέλεια παρουσιάστρια, ωστόσο το "Pop Up" δεν καταφέρνει να ξεκολήσει από τα μονοψήφια. Αυτό οφείλεται στο ότι η εκπομπή δεν έχει καταφέρει να αποκτήσει ταυτότητα και επιλέγει λύσεις που ανήκουν σε άλλη εποχή, όπως το "Fashion Police". Το σίγουρο είναι πως το κανάλι πρέπει να κρατήσει την Ηλιάνα στο πρόγραμμά του και να της δώσει κάποιο project που της ταιριάζει. Πάντως, αν το STAR βγάλει του χρόνου το "Dancing with the stars", θα ήταν ιδανική. 



Άνευρες «Roomies»...

Η ιδέα των "Roomies" αρχικά φαινόταν μια έξυπνη πρόταση με μια πετυχημένη σύνθεση. Στην πράξη είδαμε ένα περιεχόμενο πραγματικά αδιάφορο που τις έχει παγιώσει στα μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης. Έντονες προσωπικότητες και οι τρεις Roomies ,αλλά δεν βλέπουμε να έχουν βρει τα πατήματα τους και το ρόλο που θέλει να έχει η κάθε μια μέσα σε αυτό. Η θεματολογία βασίζεται στην ανασκόπηση της εβδομάδας, αλλά απουσιάζει τόσο η άποψη, όσο και η πληροφορία ώστε να αποφύγουν το φαινόμενο της «κονσέρβας» . Οι συνεντεύξεις που θα μπορούσαν να παρουσιάζουν περισσότερο ενδιαφέρον και να μην είναι τόσο διεκπεραιωτικές


Άλλη εποχή...

Επιστροφή από τα παλιά για το τηλεπαιχνίδι  "Super  Market Sweep", με παρουσιαστή τον Τόνυ Σφήνο  έρχεται να μας ξανά συστήσει το Mega .Για το ταλέντο του δεν χρειάζονται συστάσεις ούτε για το χιούμορ, ούτε για την αμεσότητα του, αφού καταφέρνει να δώσει παλμό σε ένα τέτοιο τηλεπαιχνίδι. Το Souper Market Sweep είναι ένα τηλεπαιχνίδι μια άλλης εποχής και δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να προσαρμοστεί στο σήμερα και  να παρουσιάζει κάποιο  ενδιαφέρον γιατί οι ανάγκες των τηλεθεατών έχουν  αλλάξει .Ο τηλεθεατής μένει απλώς θεατής βλέποντας “γραφικούς” παίκτες να τσαλακώνονται και δεν γίνεται και ο ίδιος παίκτης από τον καναπέ του σπιτιού του.


Η μάχη του αποκλειστικού....

Κλείνουμε με το Mega λέγοντας πως το "Πάμε Δανάη" έχει βελτιωθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα και σιγά σιγά αποκτά μία ταυτότητα. Ίσως το κανάλι θα πρέπει να επενδύσει σε αυτή την προσπάθεια. Βέβαια, χρειάζεται λίγο προσοχή στο τι "βαφτίζουμε" αποκλειστικό. Ο Λιάγκας είπε πριν δύο μέρες πως η Κατερίνα Παπουτσάκη θα είναι στην κριτική στο "Y.F.S.F" και σήμερα στην εκπομπή του Mega το παρουσίασαν ως αποκλειστικό. 



Η μάχη για την πρωτιά

Μέχρι στιγμής φαίνεται πως στο τέλος του δεύτερου μισού της σεζόν θα βγει πρώτος ο ΣΚΑΙ, δεύτερος ο ΑΝΤ1, τρίτο το STAR και από εκεί και πέρα το "χάος". Το "Survivor" έφερε ανέλπιστα ποσοστά που κανείς δεν περίμενε, με αποτέλεσμα να αλλάξουν οι ισορροπίες. Η αλλαγή στην πρώτη θέση θα γίνει σε περίπτωση που η "Φάρμα",  το "Y.F.S.F" και το "5 επί 5" του Μάρκου Σεφερλή ανεβάσουν σημαντικά το μερίδιο τηλεθέασης του ΑΝΤ1, ενώ την ίδια ώρα το "House of fame" και το "Makeover" της Δούκισσας Νομικού δεν φέρουν τα αναμενόμενα. Στον ΑΝΤ1, πάντως, ελπίζουν πως ο Σεφερλής θα φέρει σημαντική άνοδο τόσο στο "Still Standing" της Μπεκατώρου που με τη σειρά του μπορεί να ανεβάσει το δελτίο ειδήσεων που δεν διανύει και την καλύτερη του φάση, παρά την ενίσχυση των σχολιαστών. 

Αυτά για σήμερα! 

Να σας ενημερώσουμε πως πλέον θα βγαίνουν εναλλάξ τις Δευτέρες οι στήλες "Μοντέρ" και "Τηλεβαρόμετρο" και τις Πέμπτες το "Mediatown" και το "Τηλεκοντρόλ"

Εμείς θα τα ξαναπούμε σε 15 μέρες, μέχρι τότε να είστε όλοι καλά και να προσέχετε τους εαυτούς σας...

Δημοσίευση σχολίου

17Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το σενάριο της φαμίλιας είναι ανευρο και χιλιοειπωμένο απο αντίστοιχες οικογενειακές σειρές. Το έλα στη θέση μου έπρεπε να ολοκληρωθεί στα 3 χρόνια πλέον σεναριακα είναι τραβηγμένο, και τόσα χρόνια η σειρά έπαιζε μόνη της πλέον έχει πιο έντονο ανταγωνισμό με άλλες 2 σειρές τον ηλιο και το χαιρετά μου τον πλάτανο, καθώς και τους ράδιο αρβύλα. Η μουρμούρα έχει κουράσει και έχει πέσει στο 12% οπότε αν την κάνουν καθημερινή την σειρά υπάρχει κίνδυνος να πέσει και στα μονοψηφια. Η Αγγελική δεν έχει καθόλου καλή διαχείριση απο το κανάλι με την συνεχή αλλαγή ώρας,με συνέπεια να καταστρέφει την αξιοπιστία του καναλιού σε θέματα μυθοπλασίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Αντ1 δεν ξέχασε τη Φαμίλια...από την αρχή είναι επανάληψη κάθε ΣΚ...για ποιο λόγω να την έβαζαν τα χριστούγεννα αφού δεν τραβάει ούτε στις επαναλήψεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι γνωστό πως τα Χριστούγεννα οι σειρές πάντα ενισχύονται με επαναλήψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ουτε ο αλφα έβαλε την αγγελικη σε επαναληψη η αγγελικη επρεπε να παιζει στισ 8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προσωπικά θεωρώ και εγώ καλύτερη την Φαμίλια από το Παρουσιάστε. Από την αρχή μου είχε αρέσει περισσότερο. Αλλά οι της AGB διαφωνούν. Τρία ριάλιτι ο Alpha του χρόνου; Θα γίνει ''του ριάλιτι'' την νέα χρονιά. Η συμφωνία με το Star κακό του έκανε, στο πρόγραμμα τουλάχιστον. Διαφωνώ με την σκέψη να γίνει η Μουρμούρα καθημερινό. Για μένα και το Έλα στη Θέση μου και η Μουρμούρα πρέπει να ολοκληρωθούν φέτος. Όλα κάποια στιγμή πρέπει να έχουν ένα τέλος. Το Έλα στη Θέση μου έπρεπε ήδη να έχει ολοκληρωθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τελικά η φάρμα θα πάρει τη θέση του ηλίου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 8:05 Σιγά μη μετακινησούν τον ήλιο τη δεύτερη πιο πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 για φέτος.
    Με skai,alpha και star να έχουν μόνο ριάλιτι στην prime time τους του χρόνου θα γυρίσουμε στις παλιές και καλές εποχές θα πω πού μονο ο ΑΝΤ1 και το Mega είχαν ως λάβαρο στο πρόγραμμά τους τη μυθοπλασία και ελπίζω να τους βγει γιατί πόση τηλεθέαση να έχουν τρια reality που παίζουν ταυτόχρονα σε star,skai,alpha ασε που θα μπουχτισει και ο κόσμος ΕΛΕΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 8.18 Από το 2017 σταθερά τα ριάλιτι κατέχουν το μεγαλύτερο μερίδιο τηλεθέασης αθροιστικά σε σχέση με τα σίριαλ. Αν τα σίριαλ από μόνα τους δεν τραβάνε τα ριάλιτι θα συνεχίζουν για πολλά χρόνια να έχουν τη μερίδα του λέοντος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η Φαμιλια μπορει να μην ειναι η εργαρα ομως ειναι σιγουρα ανωτερη απο το παρουσιαστε γιατι ειναι τουλαχιστον αξιοπρεπης σε σεναριο ,σκηνοθεσια,χαρακτηρες σε αντιθεση με το παρουσιαστε που το λες ανετα και γελοιο,πρωταγωνιστες που επειδη δεν εχουν καποια ατακα απο τον σεναριογραφο ουρλιαζουν για να βγει γελιο,ενας στρατος που δεν εχει καμια σχεση με τη πραγματικοτητα κ αλλα πολλα και απο τηλεθεαση δεν εχουν καμια σπουδαια διαφορα το ενα εκανε 10 το αλλο 12 με τα χιλια ζορια πανω κατω στα ιδια νουμερα ειναι.
    Για μενα η απειρια της Καινουριου ειναι λιγοτερο εμφανης απο την απειρια της Φαιης και αυτο φαινεται αφου εστησε μια ομαδα εντελως λαθος για πρωινη εκπομπη και πλεον βλεπουμε μια εκπομπη ακρως διαφορετικη απο αυτην που βλεπαμε στο α μισο,η ενταξη του Γιωργου Λιαγκα φανερωνει την ελλειψη της εμπιστοσυνης πλεον προς το προσωπο της,οσο για τα νουμερα ας μην βγαζουμε συμπερασμα απο τις τρεις πρωτες εκπομπες ας περιμενουμε λιγο.
    Το παιχνιδι με τον Τονυ σφηνο ειναι ισως το πιο ακυρο κονσεπτ που μπορουσε να σκεφτει το καναλι.
    Η Μουρμουρα πρεπει να τελειωσει φετος ,αν πηγαινε κατι χρονια πριν καθημερινα στις 8 θα τα πηγαινε πολυ καλα πλεον ομως ολα σχεδον τα καναλια εχουν αλλαξει ωρα στο δελτιο της επομενως η ζωνη των 8 ειναι πολυ πιο ανταγωνιστικη απο αλλες χρονιες και η μουρμουρα ειναι πολυ πιο αδυναμη απο αλλες χρονιες και του χρονου θα ειναι περισσοτερο.
    Η Ηλιανα οντως αποδειχθηκε πολυ καλη στο ρολο της για μενα η εκπομπη θα μπορουσε να γινει πρωινη πιστευω της παει περισσοτεροειτε καθημερινα ειτε να μεταφερθει στη πρωινη ζωνη του σαββατοκυριακου για να σωθει.Αν ο αλφα φερει κ αλλο ριαλιτι του χρονου θα μπορουσε να ειναι ενα ριαλιτι μοδας με παρουσιαστρια την Ηλιανα θα ειχε ενδιαφερον να τη δουμε και σε κατι τετοιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το Πρωινό απέδειξε την δυναμική του με την έλευση του Λιάγκα και πλέον κρατάει το ενδιαφέρον του τηλεθεατή σε όλη την διάρκειά του .Το μόνο μείον ειναί ότι πρέπει να δουλέψουν και να διαβάσουνε περισσότερο το θέμα Survivor και ότι reality είναι στην επικαιρότητα .Το Ευτυχείτε με το ποιο δυνατό πάνελ της ελληνικής τηλεόρασης ,κάθε πρόσωπο μια ιστορία στο θέμα gossip .Στο πάνελ όλοι διαβασμένοι πολύ καλά για όλα τα θέματα και με έναν αρχισυντάκτη που ξέρει όσο κανεις άλλος να «διαβάζει» τον ανταγωνισμό .Για την Κατερίνα δεν χιάζονται συστάσεις αναφέρθηκε ο Άγγελος .Ο alpha έτσι πως τα πάει θα βρεθεί πίσω από το open …ενά κανάλι με μια δυνατή prime time και πλέον το διψήφιο είναι σπάνιο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. To Mega με την επιλογή τόσων άστοχων προγραμμάτων & προσώπων δεν θυμίζει καθόλου το παλιό καλό Μεγάλο κανάλι.Πιστευω πως εξαρχής έπρεπε να συνεχίσει τις τελευταίες του επιτυχίες που άφησε ανοκληρωτες,βλέπε:Κάτω Παρταλι,Εθνική Ελλάδας,Celebrity game night,Καλημερουδια!Αγγελε διάβασα ρεπορτάζ της Τινας Μεσσαροπουλου που γράφε ότι το Celebrity game night θα παίζει πριν το δελτίο ειδήσεων,δηλαδή θα γίνει καθημερινό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλησπέρα σε όλους! Για εμένα η Φαμίλια αδικείται πολύ. Πολύ καλή σειρά με πολύ γέλιο. Κρίμα για τα νούμερα τηλεθέασης που κάνει.
    Το πρωινό μου αρέσει πολύ με Λιάγκα. Η Σκορδα είχε κάνει ένα καθαρά γυναικείο πρωινό σε μια χρονιά που στο σπίτι δεν είναι μόνο γυναίκες. Να μην αλλάξει πάνελ του χρόνου.
    Το ευτυχείτε είναι ένα πολύ σκληρό κίτρινο πρωινό πολύ χαμηλού επιπέδου. Άλλωστε και μόνο που υπάρχει στο κοντρόλ ο Θέμης Μάλλης ξέρεις πολύ καλά τι θα δείς. Είναι μανούλα σε όλα αυτά. Το Star έχει κάνει πολύ καλή δουλειά τότε με το νεανικό δελτίο αλλά και με την Μελέτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ploutarchos Απο το 2017 σχεδον κανένα realty δεν συνέπεσε χρονικά στον αέρα με κάποιο άλλο και οποίο συνέπεσε (gntm,big brother) το ένα έκανε 30% και το άλλο 12% όπως και τώρα που το Master Chef την μισή ώρα που παίζει απέναντι από το survivor κάνει 13-14% και το survivor 23-24% και οι μέλισσες ειναι πρώτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε παιδιά, να σας ρώτησω ξέρετε γιατί οι Κούκου δεν ασχολούνται καθόλου με το θέμα των καταγγελιών στο θέατρο; ή ασχολούνται και δεν το πρόσεξα; Γτ ο Κρατερός άνετα μπορεί να σχολιάσει ένα θέμα σαν αυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Στους κουκου όντως δεν έχει σχολιαστεί καθόλου; Ισως να το αποφεύγουν λόγω πάνελ. Έχουν το πιο αδύναμο κατα τη γνώμη μου. Ο Κρατερός όντως μπορεί να σχολιάσει, αλλά δεν μπορεί και μόνος του. Ισως να φταίει ότι λείπει και η Καραβάτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Για μένα χίλιες φορές να παιζε το Παρουσιαστε καθημερινά είναι υπέροχη σειρά έχει πλάκα και θυμίζει μια σειρά απ τις παλιές καλές κωμικές.Η Φαμίλια αντιθέτως μια σαχλαμάρα και μισή είναι το καστ των ηθοποιών ελάχιστο,και στην ουσία μια αφήγηση όλη η σειρά σε ένα ψυχολόγο,καλύτερο ητανε πέρσι το μην ψαρώνεις Τετάρτη Πέμπτη που έπαιζε,απ το να βλέπεις ένα ζευγάρι να μιλάει όλη την ώρα σε ένα ψυχολόγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το "παρουσιαστε" μπορει να μην εχει καμια σοβαρη υποθεση,αλλα βγαζει γελιο και ειναι κατι που σιγουρα χρειαζομαστε στις δυσκολες εποχες που ζουμε.Η φαμιλια κατα την γνωμη μου ειναι μια μπουρδα.Εντελως βαρετο,παλιακο και κλισε σεναριο.Οσο για τις επαναληψεις,το καναλι την εχει στηριξει με το παραπανω.Απο την αρχη της σεζον επαιζαν σε επαναληψη καθε Σ/Κ τα επεισοδια της περασμενης εβδομαδας,ενω το Παρουσιαστε επαιξε σε επαναληψη μονο την περιοδο των γιορτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !