"The Voice": Τα πρώτα λόγια της Δούκισσας Νομικού και η παρέμβαση του Λιανού

0

 


Η Δούκισσα Νομικού επέστρεψε στην τηλεόραση μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ και το “The Voice”. Η παρουσιάστριαέχει αντικαταστήσει τον Γιώργο Λιανό, αφού ο ίδιος δεν μπορούσε να παρευρεθεί λόγω "Survivor".

Άκρως εντυπωσιακή,ειπε: «Καλησπέρα σας. Καλωσήρθατε στα live cross battles του “The Voice of Greece”. Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαστε εδώ ζωντανά μετά από πολύ καιρό. Εγώ για αλλού πήγαινα και αλλού βρέθηκα, αλλά τι να κάνουμε που ο Γιώργος Λιανός αποφάσισε να πάει στις εξωτικές παραλίες στον Άγιο Δομίνικο. Θέλω να του στείλω τα φιλιά μου, μας έχει λείψει πάρα πολύ, αλλά θα μας κάνει ένα tweet, θα μας βλέπει, δεν μπορεί. Μαζί θα αναδείξουμε την καλύτερη φωνή στην Ελλάδα… Έχω πολύ μεγάλη αγωνία, γιατί έχω να το κάνω αυτό τρία χρόνια, μπορεί και τέσσερα, αλλά επειδή μίλησα τα παιδιά και όλοι τους έχουν αγωνία.  ”.

Δεν θα μπορούσε βέβαια να λείπει έστω και από μακριά ο Γιώργος Λιανός,ο οποίος εμφανίστηκε μέσω Skype, και τους αιφνιδίασε όλους.

«Δεν πάει κανείς σε διαφημίσεις λέω. Δεν είναι έτσι η ροή. Δεν ξέρω αν σου δώσανε σκαλέτα, κάνουν τέτοια κόλπα στους καινούργιους. Δεν δίνουν σκαλέτα. Η αρχισυνταξία και οι σκηνοθέτες στην έχουν στημένη. Δε σου είπαν ότι θα βγω και εγώ. Καλησπέρα σε όλους, τα περνάω καταπληκτικά. Τα φιλιά μου εκεί στους υπέροχους coaches, μου λείπετε πολύ. Άφρο look η Έλενα Παπαρίζου, στρατηγός φιλαρμονικής ο Πάνος Μουζουράκης, καταπληκτικοί όλοι και εσύ Δούκισσά μου. Υπέρλαμπρη. Είσαι πανάξια αντικαταστάτρια.», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιανός. 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !