Mοντέρ: Η επιστροφή της Σταμάτη, η Ελεονώρα Μελέτη ξανά στην βραδινή ζώνη, η μεταγραφή Γεωργίου,το νεο reality του Νίκου Κοκλώνη και το "Mega Star "

11
Καλησπέρα σας και καλή χρονιά. Ως νέο μέλος του tvnea.com ήρθε η σειρά μου να αναλάβω την δική μου στήλη σχολιασμού. Μπορεί να βιώνουμε μια αλλόκοτη κατάσταση λόγω της πανδημίας του κορονοιού και πολλά να έχουν αλλάξει στην ζωή μας, αυτό δεν σημαίνει όμως πως η τηλεόραση βρίσκεται σε pause. Κάθε άλλο θα έλεγα μιας και έχουμε πολλά να δούμε ακόμη, από εκπομπές και σειρές εως reality. 

Ας ξεκινήσουμε...

Μετά το “The Bachelor” σειρά παίρνει το “Battle of the couples”. Φαίνεται πως ο ALPHA μετά τα θριαμβευτικά νούμερα που έκανε το πρώτο ριάλιτι που έβγαλε ποντάρει δυναμικά και στο δέυτερο με τα ζευγάρια.  Χθες το βράδυ "έσκασε" ένα δελτίο τύπου που δεν περιμέναμε η αλήθεια. Μπορεί να είναι σχεδόν όλα έτοιμα για το νεο ριάλιτι ζευγαριών αλλά δεν γνωρίζαμε αν θα υπάρξει κάποιος παρουσιαστής ή ένα πρόσωπο που θα επικοινωνεί με τους παίκτες. Ε λοιπόν, η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού αποκάλυψε πως η Σασα Σταμάτη επιστρέφει στην τηλεόραση σε ρόλο έκπληξη στο συγκεκριμένο project του σταθμού. Μάλιστα, η δημοσιογράφος σε παλαιότερες δηλώσεις της είπε πως θα επέστρεφε στην τηλεόραση όταν θα έβρισκε κάτι να της ταιριάζει απόλυτα. Ήγγικεν η ώρα λοιπόν,έχει αναλάβει ένα ρόλο όπου θα "ξεκλειδώνει" τους παίκτες. Για να δούμε αν θα πετύχει αυτή η συνταγή του ALPHA.

Επέστρεψαν τα «Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη την περασμένη Τετάρτη. Αφού η προσπάθεια της να ενταχθεί στην μεσημεριανή ζώνη του καναλιού δεν πέτυχε, η παρουσιάστρια γύρισε εκεί που μεταξύ μας δεν έπρεπε να είχε φύγει. Το βραδινό talk show είναι κάτι που της ταιριάζει απόλυτα, μάλιστα η ίδια το είχε εκφράσει στο παρελθόν. Φήμες μάλιστα λένε πως ίσως η παρουσιάστρια να είναι κοντά στο να συνεργαστεί με την εταιρεία παραγωγής Barking Well media του Νίκου Κοκλώνη. Αν συμβεί κάτι τέτοιο δεν θα με ξάφνιαζε καθόλου αφού μην ξεχνάμε πως το συμβόλαιο της παρουσιάστριας με τον ALPHA λήγει το καλοκαίρι του 2021 και ο Νίκος Κοκλώνης θα ήταν μια καλή επιλογή με όλες αυτές τις παραγωγές που τρέχει. Εν αναμονή λοιπόν...

Περνάμε τώρα σε ένα άλλο θέμα που απασχόλησε πολύ. Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε το δελτίο τύπου του MEGA πως από τη νέα τηλεοπτική σεζόν ο Αντρέας Γεωργίου πρόκειται να ενταχθεί στο δυναμικό του καναλιού. Κίνηση παρορμητισμού θα την ονόμαζα εγώ μιας και η μεταγραφή  του έγινε μόλις 6 μήνες πριν την λήξη του συμβολαίου του με τον ΣΚΑΙ, κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά στα χρονικά της τηλεόρασης να υπογράψεις κάνεις ένα νέο συμβόλαιο πριν λήξη αυτό που είδη έχεις με ένα άλλο τηλεοπτικό κανάλι. Με γρήγορους υπολογισμούς θα δούμε πως ο γνωστός ηθοποιός έχει περάσει σχεδόν από όλα τα κανάλια. Μάλλον δεν έχει βρει το ιδανικό. Ενημερωτικά και μόνο, ακόμη δεν έχει συνεργαστεί με το OPEN ,το STAR και την ΕΡΤ. Τι λέτε θα τον δούμε και σε αυτούς τους σταθμούς σε δύο τρία χρόνια;

«Πολυμηχάνημα». Αυτός είναι ο χαρακτηρισμός που θα έβαζα στον Νίκο Κοκλώνη. Ο παραγωγός  –παρουσιαστής- σκέφτεται πάντα το επόμενο τηλεοπτικό βήμα που πρόκειται να κάνει. Μόλις λοιπόν ολοκληρώσει ένα project αμέσως ετοιμάζει το άλλο. Αυτή την φορά και μετά το τέλος του δεύτερου κύκλου του J2US στο OPEN που πήγε αρκετά καλά σε νούμερα τηλεθέασης, επιθυμεί να βγάλει στον τηλεοπτικό αέρα ένα reality . Δημοσιεύματα θέλουν τη επιστροφή του "Fame story" ενώ άλλα κάνουν λένε για ένα νέο παιχνίδι μακιγιάζ ,εν ονόματι ‘Glow Up’.  Η αλήθεια πάντως είναι πως ο Νίκος Κοκλώνης έχει πάρει φόρα τόσο με νέα προτζεκτ όσο και με την επέκταση του σε άλλες παραγωγές στο MEGA-λο κανάλι. Τώρα σε πιο τηλεοπτικό σταθμό θα δούμε το reality που ο γνωστός παραγωγός να βγάλει δεν έχει γίνει γνωστό. Άβυσσος η ψυχή του Κοκλώνη..

Με τις καλύτερες προθέσεις έκανε come back το ‘Mega Star’ με παρουσιάστρια την Μαντώ Γαστεράτου και τον Αντώνη Δημητριάδη. Τι και αν έβαλαν όλη τους την ενέργεια οι παρουσιαστές για να βγάλουν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, οι τηλεθεατές έχουν τον τελευταίο λόγο. Τελευταίος και σκληρος, τόσο σκληρός που από δύο φορές την εβδομάδα που προβαλλόταν, πήγε στην μια. Όπως και να το κάνουμε η Ναταλία Γερμανού είχε μια διαφορετική προσέγγιση στο πρώτο ‘Mega Star’.

Αυτά για σήμερα, τα λέμε την ερχόμενη Παρασκευή!!!

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο @mariapratsi26@gmail.com 

Δημοσίευση σχολίου

11Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Καλή αρχή εύχομαι, ωραία τοποθέτηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλή αρχή Μαράκι, μια συμβουλή η στήλη δεν έβγαλε καμία είδηση ούτε πήρες μια θέση, απλά είπες αυτά που ξέραμε με δικά σου λόγια, προσπάθησε να παίρνεις θέση και να μην φοβάσαι, άποψη μου πάντα, καλη αρχή και παλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί δεν πήρε θέση; Μάλλον δεν τη διάβασες ολόκληρη τη στήλη. Το MEGA Star ήταν νομίζω Ναταλία Γερμανού ξεκάθαρα. Δεν έπρεπε να βγεί φέτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το mega star ηταν για την προ-youtube εποχη του παλιου mega.
    Σημερα οποιος θελει να δει βιντεοκλιπ και συνεντευξεις, βαζει στο κινητο του youtube!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλή αρχή στην νέα σου στήλη «Μοντέρ».Απλός να βάλεις σιγά σιγά και την άποψη σου γιατί φαίνεται ότι το έχεις. Ξεχωρίζω στο κείμενο σου την αντικειμενικότητα για τα νούμερα τηλεθέασης γιατί τώρα τελευταία συνηθίζονται βαρύγδουπες εκφράσεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα σε όλους!
    Η "ΜΟΝΤΕΡ" (ΜΑΡΙΑ ΠΡΑΤΣΗ) είναι με νέα συνεργάτιδα, που σίγουρα θέλει τον χρόνο, ωστόσο η πρώτη στήλη που έβγαλε, είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητική. Άλλωστε η ΜΟΝΤΕΡ είναι ο καλλιτέχνης που ασχολείται με το μοντάζ ειδήσεων... Επίσης τα νούμερα στα κλικ που έκανε (αν κι αυτά δεν σας αφορούν) ήταν λίγο παραπάνω από 7.000.
    Συνέχισε Μαρία!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημέρα και σας ευχαριστώ για τα σχόλια σας!!! Όπως καταλαβαίνεται η στήλη αυτή είναι η πρώτη μου επαφή με εσάς (τους αναγνώστες). Σαφώς ο καθένας έχει την άποψη του,την σέβομαι και προχωράμε για ένα καλύτερο αποτέλεσμα κάθε φορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απ' ότι βλέπω πάντως κάνετε καλή αβάντα στο μεγάλο καναλι ακόμα και αν τα νούμερα του είναι για μικροσκοπικό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γελαω με τον χαρακτηρισμο "πολυμηχανημα" στον Κοκλωνη.Ειναι απλως ενα αταλαντο ψωνιο που νομιζει οτι μπορει να ειναι ταυτοχρονα και παρουσιαστης,παραγωγος και τραγουδιστης και επιχειρηματιας και απ'ολα.Καλυτερα να μεινει πισω απο τις καμερες ως παραγωγος,δεν του παει καθολου ο φακος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !