Παναγής Τζωρτζάτος: Απαντά για την αποχώρησή του από την εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

 


Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε στις αρχές της εβδομάδας αυτής ο Παναγής Τζωρτζάτος τη λήξη της συνεργασίας του με την εκπομπή Pop Up.

«Ο κύκλος του POP UP σήμερα για εμένα κλείνει, μπορεί λίγο πιο νωρίς από όσο περίμενα αλλά οι κύκλοι είναι για να κλείνουν και να ανοίγουν άλλοι! Τα «γιατί» τα «πως» και τα «αλλά» πραγματικά δεν έχουν καμία σημασία! Κρατάω μόνο τα καλά, γνώρισα ξεχωριστούς ανθρώπους, επαγγελματίες την Ηλιάνα που είναι το πιο γλυκό και καλόκαρδο πλάσμα που υπάρχει, την Αφροδίτη, την Φωτεινή, τον Κωνσταντίνο, τον Στελλάκο μου, την Ελεάνα, την Νανά και πολλούς ακόμα! Μοιράστηκα μαζί τους την πιο όμορφη στιγμή της ζωής μου και μόνο για αυτό θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μου…Καλή συνέχεια, εύχομαι τα καλύτερα για όλους… πάμε για αλλά… » έγραψε χαρακτηριστικά.

Το βράδυ της Πέμπτης λοιπόν απάντησε μέσω των stories του στις ερωτήσεις που του έθεσαν οι followers, μεταξύ των οποίων ήταν φυσικά και πολλές που αφορούσαν την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την εκπομπή, αλλά και τη σχέση του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Μόνο τα καλύτερα έχω να πω για αυτό το υπέροχο, όμορφο, καλόψυχο, γελαστό πλάσμα! Την αγαπώ απλά!», είπε για την παρουσιάστρια του Pop Up.

Ενώ για την αποχώρηση του εξήγησε: «Το “πικράθηκα” είναι μεγάλη κουβέντα, θα πω απλά ότι μία αποχώρηση ποτέ δεν είναι εύκολη! Ασυμφωνία χαρακτήρων ήταν το θέμα…».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !