Ο Γιώργος Κιμούλης απαντά στη Ζέτα Δούκα – «Έχω θυμώσει πάρα πολύ»

Χρήστος Παναγούλης
1


Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες, μετά τις δηλώσεις της Ζέτας Δούκα ότι έχει δεχτεί στο παρελθόν λεκτική και σωματική βία από τον Γιώργο Κιμούλη. Ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega με την Ράνια Τζίμα, διαψεύδοντας κατηγορηματικά τα όσα είπε η ηθοποιός, ενώ αποκάλυψε ότι έχει ήδη κινηθεί νομικά.

«Όταν το άκουσα για πρώτη φορά η αλήθεια είναι πως στεναχωρήθηκα. Τώρα, όμως, δεν έχω μόνο στεναχωρεθεί αλλά έχω θυμώσει πάρα πολύ. Έχω ήδη δώσει εντολή για αγωγή και μήνυση και δεν πρόκειται να την πάρω πίσω ακόμα και αν τα πάρει πίσω. Το ότι κλότσησα δεν ισχύει ούτε για αστείο.

Υπάρχουν φωτογραφίες από την κοπή της πίτας όπου είμαστε όλοι μια χαρά έναν μήνα μετά από την επέτειο του Γρηγορόπουλου. Κανένας εκ των συναδέλφων δεν ήταν νέος συνάδελφος που να φοβάται τον κακό θιασάρχη ότι θα του κάνει κακό. Μιλάμε για μια υποτιθέμενη εργατική εργασία που θα μπορούσε να λυθεί με έναν πολύ απλό τρόπο. Αυτό όμως είναι προσωπικό. Αφορά εμένα, εκείνη και την πράξη» σημείωσε ο Γιώργος Κιμούλης.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δεν πείθεις Κιμούλη...και είναι ήδη ΤΡΕΙΣ οι γνωστές ηθοποιοι που έχουν πει σε γενικές γραμμες τα ίδια για εσένα. Ευδοκία Ρουμελιώτη, Ζετα Δούκα, Κατερίνα Γερονικολού.

    Και μονο από το πως έτρεμε, κόμπιαζε και προσπαθούσε να μην ξεσπασει σε κλάματα η Δούκα την ώρα που έκανε τις αποκαλύψεις μετα απο ΤΟΣΑ χρόνια ...καταλαβαίνεις τι πέρασε η γυναίκα και πόσο ακόμα της έχει αφήσει σημάδια ψυχολογικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !