Κατερίνα Γερονικολού για Γιώργο Κιμούλη: Με φόβισες. Με τρόμαξες...

0

Μετά την Ζέτα Δούκα η οποία κατηγορεί τον Γιώργο Κιμούλη για λεκτική βία,σειρά παίρνει και η ηθοποιός Κατερίνα Γερονικολού που μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε πως ήταν και η ίδια θύμα του Γιώργου Κιμούλη. 

"Γιατι τώρα;
Γιατί δεν με νοιάζει τι θα πουν. Πείτε ότι θέλετε ελεύθερα! Γιατί τώρα νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Δεν είναι τόσο μικρή για να φοβάμαι το ίσκιο μου. Αλλα ούτε πολύ μεγάλη για να μην κλαίω σαν μωρό όταν έρχονται όλα πάλι στο μυαλό μου.

Με φόβισες. Με τρόμαξες...
Με έκανες να μην πιστεύω σε εμένα. Εσύ,που μου έδωσες τον ρόλο. Να βάζω στοιχήματα με τον εαυτό μου αν θα μπορώ να συνέλθω μετά την συνεργασίας μας. Φοβόμουν και εγώ να μιλήσω,γιατί κάποια στιγμή τα περιοδικά μας είχαν ονομάσει ζευγάρι και θα έλεγαν όλοι ότι αυτά είναι τα λόγια μιας "πικραμένη".  Πικραμένη βέβαια είναι. Όχι από κάποια υποτιθέμενη σχέση μας . Ούτε από κάποιου είδους σεξουαλική παρενόχληση. Τίποτα από τα δύο δε συνέβησαν. Πικραμένομαι που δεν κατονομάζουμε τον εργασιακό εκφοβισμό.  Που αποθεώνουμε κακόβουλους θνητούς. Που επιτρέπουμε συμπεριφορές που πληγώνουν την αξιοπρέπεια μας. Την ψυχούλα μας.  Με καθαρή συνείδηση σε συγχωρώ που με πληγώσεις. Αλλά όσο περνάει από το χέρι μου δεν θα επιτρέψω να το ξανακάνεις εσύ ούτε κάνεις άλλος.  @zetadouka σε ευχαριστώ που μου έδωσες το θάρρος και μου έδειξες τον τρόπο. Μου θύμισες εικόνες που ήθελα να ξεχάσω. Μου έσφιξες την καρδιά. Λυπάμαι για όσα σου συνέβησαν... λυπάμαι για και για εμένα.
Ως εδώ όμως." 


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !