«Μεσάνυχτα»: Οι αποψινοί καλεσμένοι

0

 


Τετάρτη 27 Ιανουαρίου, μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα, η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχεται τη Βάσω - Άννα Δεμέναγα, τη μητέρα που έγινε viral όταν η ανάρτησή της στο facebook για το ΑΜΕΑπαιδί της συγκίνησε τον Πρωθυπουργό.

Η κ. Δεμέναγα μιλά χωρίς αναστολές για τη μονάκριβη κόρη της που είναι ένα από τα δέκα άτομα παγκοσμίως που πάσχουν από σπανιότατη ασθένεια.

Περιγράφει τις προκλήσεις και τα συναισθήματα που βιώνουν με τον σύζυγό της μεγαλώνοντας ένα παιδί με αναπηρία και εξηγεί γιατί ο εγκλεισμός λόγω της πανδημίας αποτέλεσε για την ίδια και την οικογένειά της γροθιά στο στομάχι.

Στην καρέκλα της εκπομπής «Μεσάνυχτα» κάθεται και η Μαρία Κορινθίου. Η ηθοποιός μιλά για τη δύσκολη περίοδο της επιλόχειου κατάθλιψης, για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που έχει δεχτεί, αλλά και πως τις αντιμετώπισε.

Παραδέχεται πως στο χώρο της όλοι γνωρίζουν πως πρωτοκλασάτο όνομα παρενοχλεί γυναίκες, αλλά κανείς δεν μιλάει. Αποκαλύπτει το παρασκήνιο του θυελλώδους έρωτα της με τον Γιάννη Αϊβάζη και δακρύζει όταν εξομολογείται τις υπαρξιακές ανησυχίες της.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !