Επικρατέστερη η Παρασκευή και το Σάββατο για τη «Φάρμα»..

 


Απομακρύνεται το σενάριο που θέλει τη "Φάρμα" να προβάλλεται μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Η Τίνα Μεσσαροπούλου στο tinasmess.gr έρχεται να επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ του Γιώργου Πασχαλίδη στο "Τηλεκοντρόλ" (δες εδώ) σχετικά με τη ζώνη προβολής. Όλα δείχνουν πως "κλειδώνει" στο να μεταδίδεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στην prime time ζώνη. 

Να θυμίσουμε πως τις Παρασκευές υπάρχει ένα δίωρο κενό ανάμεσα στο "Καφέ της Χαράς" και στο "Χιούστον το λύσαμε". 

Δημοσίευση σχολίου

10 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θα βγάλουν ολόκληρη Φάρμα για να παίζει μόνο 2 φορές την εβδομάδα... Πάνε καλά;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θεωρώ καλή επιλογή, επόμενη την άποψη ότι είναι ασφαλής και ο ανταγωνισμός τις μέρες αυτές είναι περισσοτερο διαχειρίσιμος. Ωστόσο όταν ξεκινήσει το House of Fame και θα έχει Live την Παρασκευή να ανατραπεί αυτό.
Ο χρήστης Steve 13 είπε…
Δεν τη βγάζουν του χρόνου καλύτερα ??? Με δυο μέρες ριάλιτι νούμερα δε βλέπεις.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πάντως σήμερα στο πρωινό του ξέφυγε του Λιάγκα ότι θα ναι prime time η Φάρμα
Ο χρήστης TV είπε…
Και τον bachelor 2 μέρες έπαιζε και όπως ισχυρίζονταν μερικοι ήταν και με μεγάλη επιτυχία (εγω δεν το βλέπω έτσι) άρα γιατί να μην είναι και η φάρμα;
Ο χρήστης TV είπε…
Και το gntm έπαιζε 2 μέρες
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν θυμάμαι κάποιο ριάλιτι επιβίωσης να έπαιζε μόνο 2 φορές την εβδομάδα από το 2017 και έπειτα. Άνετα μπορεί να παίζει και 4 φορές, αρκεί να κάνει σωστές διαφοροποιήσεις στο υπάρχον πρόγραμμα.
Ο χρήστης Steve 13 είπε…
Συμφωνώ ναι το gntm παίζει δυο φορές. Βέβαια παίζει 9-1 και δεν αφορά θέμα επιβίωσης έχει να κάνει με τη μόδα. Δεν έχει να κάνει τόσο με τους χαρακτήρες όσο ένα ριάλιτι επιβίωσης. Αλλά το δέχομαι αυτό που λες.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αν πάει καλά θα του αυξήσουν σίγουρα τις μέρες σε βάρος κάποιου άλλου προγράμματος. Αλλά αν δεν πάει καλά γιατί να επηρεάσουν τα υπόλοιπα προγράμματα; Καλύτερα δύο μέρες σε ώρες που δεν έχουν κάτι άλλο για να δουν πως θα πάει πρώτα. Να πω πάντως πως συμφωνώ με όσους λένε πως θα ήταν καλύτερα να άφηναν την Φάρμα για του χρόνου.
Ο χρήστης Billenios είπε…
Συμφωνώ με αυτούς που λένε ότι ίσως θα ήταν καλύτερα να βγει του χρονου...

Τώρα θα είναι πολύ...''στριμωγμένη'' στο πρόγραμμα το φετινό.