Ο λόγος που δέχθηκε να βρίσκεται στον ΣΚΑΙ

2


Έτοιμη για το νέο της τηλεοπτικό βήμα είναι η Δούκισσα Νομικού. Η ξανθιά παρουσιάστρια πρόκειται να επιστρέψει στην τηλεόραση με την εκπομπή «Super Makeover» από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Για όσα θα δουμε λοιπόν στην εκπομπή που θα μεταμορφώσει το στυλ κάθε Eλληνίδας που θα συμμετάσχει,μίλησε στο Gala.

«Όλα έγιναν πολύ γρήγορα και ξαφνικά. Και μάλιστα σε μια χρονική περίοδο που, λόγω της πανδημίας και της καραντίνας, το τελευταίο πράγμα που σκεφτόμουν ήταν να επιστρέψω στην τηλεόραση. Όταν μίλησα με τους ανθρώπους του ΣΚΑΪ ένιωσα ζεστασιά, οικειότητα, σιγουριά και εμπιστοσύνη. Είχαμε μιλήσει και παλαιότερα, όμως, δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή. Δεν σου κρύβω πως κάθε φορά που χτυπούσε το τηλέφωνό μου από ανθρώπους του χώρου που με υπολόγιζαν για διάφορα projects, ένιωθα ότι «εντάξει, περνάει ακόμα η μπογιά μου». Αλλά οι ανάγκες μου τότε ήταν άλλες», ανέφερε αρχικά η Δούκισσα Νομικού. Και συνέχισε λέγοντας:

«Αυτή την φορά λοιπόν, όταν με προσέγγισαν ξανά από τον ΣΚΑΪ ένιωσα μια απίστευτη ροή, εμπιστοσύνη και σιγουριά. Ένιωσα από το πρώτο λεπτό ότι με πιστεύουν και με θέλουν πολύ. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να πηγαίνεις εκεί που σε θέλουν και σε πιστεύουν. Χρειάστηκε να κάνουμε μόλις δύο zoom calls στο ένα εκ των οποίων παραβρέθηκε και ο γιος μου, ο Σάββας – να πω την αλήθεια, το θεώρησα και γούρι. Άκουσα τη φωνή μέσα μου και είπα «πάμε να το κάνουμε». Να μοιράσουμε χαρά σε όσους θα έρχονται στην εκπομπή θέλοντας να αλλάξουν την εμφάνιση και τη διάθεσή τους και στους τηλεθεατές αλλά και σε μένα. Ένιωθα πως και εγώ ήθελα αυτή την επικοινωνία αυτή τη στιγμή. Αρκετά έχουμε απομονωθεί» τόνισε η εντυπωσιακή παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.

Για το τι θα δουμε στην νέα της εκπομπή,δηλωσε: «Θα κάνουμε σούπερ αλλαγές! Αυτή η εκπομπή ήταν και για μένα μια πολύ ευχάριστη έκπληξη. Με ενδιαφέρει πολύ το συγκεκριμένο concept και ήταν κι ένας λόγος που είπα ναι σε αυτή την πρόταση για τη γενικότερη συνεργασία με το κανάλι για αυτά επόμενα δύο χρόνια. Ζούμε σε μια πραγματικότητα πολύ δύσκολη, όλοι έχουμε κλειστεί, έχουμε αφεθεί, η καραντίνα μάς δημιουργεί απογοήτευση και πολλά άγχη. Σκέφτηκα λοιπόν πως είναι μια καλή ευκαιρία να κάνουμε καλό σε ανθρώπους που θα έρθουν να μας εμπιστευτούν. Να τους αλλάξουμε ριζικά μέχρι το σημείο όπου εκείνοι θέλουν την εμφάνιση τους, αλλά στην πραγματικότητα για να αντιστρέψουμε και την ψυχολογία τους.

Το βλέπω και από μένα. Η καραντίνα και μένα με κούρασε πολύ, οπότε σκέφτηκα ότι θα κάνουμε καλό σε αυτούς που θα έρχονται, θα διασκεδάσουν αυτοί που θα μας βλέπουν, θα κάνω καλό και σε μένα. Και εγώ ήθελα ένα super makeover. Όλοι έχουμε έναν υπέροχο εαυτό, αλλά λόγω των συνθηκών τον έχουμε χαντακώσει. Ή τον έχουμε ξεχάσει», είπε στο Gala.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ο μονος λογος που ειπε ναι ειναι γιατι ηταν η μονη προταση που ειχε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν της έκανε πρόταση ο Αντ1 για Σαββατοκύριακο είπε όχι. Αυτό σε ένα κανάλι που σε ανέδειξε και σε έκανε όνομα το λες και "προδοσία".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !