"Άγριες Μέλισσες": Spoiler! Η στιγμή που περιμέναμε


Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις της πετυχημένης σειράς "Άγριες Μέλισσες!". Ο Δούκας Σεβαστός μαθαίνει ξαφνικά από τον Τάκη ότι ο Νικηφόρος βρέθηκε ερωτικά με τη Δρόσω και ότι ο Σέργιος είναι γιος της Δρόσως και όχι της Ασημίνας, έρχεται η σειρά της Μυρσίνης για να πάθει σοκ.

Πώς θα αντιδράσει η Μυρσίνη όταν μάθει ότι και ο τρίτος της γιος έχει μπλέξει με μία… Σταμίρη; Σύμφωνα με το TiVi Sirial, την ώρα που ο Τάκης αποκαλύπτει στο Δούκα ότι ο εγγονός του είναι παιδί της Δρόσως έρχεται το δεύτερο σοκ. Ο Κωνσταντής επιβεβαιώνει το νέο λέγοντας: «Είναι αλήθεια πατέρα. Βρήκα τη Δρόσω στην Αθήνα και μου τα είπε όλα. Γι΄ αυτό είχε εξαφανιστεί τόσα χρόνια, για να προστατεύσει το γιο σου το καλομαθημένο…»

Και θα αποκαλύψει τότε: «Είμαι ερωτευμένος με τη Δρόσω και θέλω να την παντρευτώ». Τότε η Μυρσίνη θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της. Η ιδέα ότι θα κάνει και τρίτη νύφη Σταμίρη είναι κάτι που δεν μπορεί να χωρέσει το μυαλό της και οι αντίδρασή της θα φέρει τα πάνω κάτω στην οικογένεια Σεβαστού!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια