Ιωάννα Παππά: «Θεωρώ μάταιο να σκέπτομαι πώς θα είμαι σε δέκα χρόνια»


Στο περιοδικό «7 Μέρες TV» παραχώρησε συνέντευξη η Ιωάννα Παππά, η οποία πρωταγωνιστεί την φετινή σεζόν στην δραματική σειρά του Mega, «Έξαψη». Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική της ζωή και την οικογένεια της.

Έρχομαι και στην προσωπική σου ζωή. Είσαι μαμά ενός μόλις δεκαοχτώ μηνών μικρού αγοριού. Πόσο σε έχει αλλάξει η μητρότητα;

Με έχει κάνει πιο χαρούμενη και ευδιάθετη. Πρόκειται για ένα πολύ ευχάριστο πλάσμα που μου προκαλεί μόνο εγκάρδια αισθήματα. Η ύπαρξη αυτού του παιδιού με όλο αυτό που βιώνουμε με βοηθά πάρα πολύ. Μπορώ να σου πω ότι ξεχνάω σε μεγάλο βαθμό ότι μας συμβαίνει. Έχω αποκτήσει περισσότερη υπομονή. Είναι ένα περίεργο συναίσθημα μιας ολοκλήρωσης που έρχεται από την πρώτη ημέρα της γέννησης του.

Ήσουν έτοιμη να γίνεις μαμά;

Μόνο. Έγινε πολύ συνειδητά όλο αυτό. Δε θα μπορούσε να συμβεί διαφορετικά.

Με τον σύντροφο σου είστε ένα πραγματικά ανατρεπτικό ζευγάρι που συνειδητά αποφασίσατε να κάνετε σύμφωνο συμβίωσης και ονοματοδοσία στο μικρό σας. Είναι πολύ ωραίο ότι δεν βαδίζετε σύμφωνα με τις τυπικές κοινωνικές επιταγές.

Νομίζω ότι πια δεν υπάρχουν αυτά στην εποχή μας.

Πώς οραματίζεσαι τη ζωή σου από εδώ και πέρα;

Θα ήθελα να μπούμε ξανά σε μία διαφορετική ροή στα πράγματα. Δε μπορώ να κοιτάξω πιο μπροστά γιατί υπάρχει μία μεγάλη ανατροπή οπότε θεωρώ μάταιο να σκέπτομαι πώς θα είμαι σε δέκα χρόνια. Καταλάβαμε όλοι ότι δε μπορούμε να κάνουμε τόσο βαθύπνοα σχέδια οπότε αρκούμαι στο τώρα. Να έχω τους ανθρώπους που αγαπώ δίπλα μου, να είμαι δημιουργική, υγιής, ενεργή και μέχρι εκεί.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια