Βασίλης Μπισμπίκης: «Κάνουμε αυτό το επάγγελμα για να έχουμε αποδοχή»

Στο Τύπο TV μίλησε ο Βασίλης Μπισμπίκης και αναφέρθηκε στην εμπειρία του στην επιτυχημένης σειράς «Άγριες μέλισσες». 

Πώς βιώνετε την εμπειρία των «Άγριων Μελισσών»;Από την εμπειρία σας, έχετε καταλήξει αν υπάρχουν μυστικά επιτυχίας σε μία σειρά; 

Μία επιτυχημένη σειρά ήταν και η σειρά «Η λέξη που δε λες» στον ΑLPHΑ, πριν από κάποια χρόνια, ωστόσο δεν την παρακολούθησε ο κόσμος με την ίδια δυναμική. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν άφησε το αποτύπωμα της, ότι δεν βοήθησε τον κόσμο στο να αντιλαμβάνεται με διαφορετικό τρόπο τη λέξη αυτισμός. Οι «Άγριες Μέλισσες» έχουν μεγαλύτερη δημοφιλία ως δουλειά, υπάρχουν κάποια σημαντικά συστατικά που οδήγησαν στην επιτυχία. Εχουν γράψει ένα πολύ καλό σενάριο για καθημερινό σίριαλ, που τρέχει, δεν κολλάει, υπάρχουν ανατροπές, υπάρχει ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χάριτος, ο chief της ιστορίας, που έβαλε την αισθητική σε ένα πλαίσιο. Σημαντικό ρόλο έχουν παίξει και οι υπόλοιποι συντελεστές πίσω από τις κάμερες, όπως ο σκηνογράφος, που αποτυπώνουν με τον καλύτερο τρόπο την ατμόσφαιρα της εποχής εκείνης. 

Μιλώντας για τις «Άγριες Μέλισσες», αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχίας δεν είναι και οι ηθοποιοί; 

Φυσικά, μιλάμε για νέα παιδιά, οι περισσότεροι από αυτούς τους νέους ηθοποιούς προέρχονται από τον χώρο του θεάτρου, όχι αυτόν της τηλεόρασης. Τους γνώριζα όλους από το θέατρο, αν με ρωτάτε δεν χρειαζόταν να μου αποδείξουν κάτι. Αυτό, λοιπόν, το team ήρθε και έδεσε μαζί με αυτά που αναφέραμε παραπάνω. 

Έπαιξε ρόλο και η χρονική στιγμή που βγήκε το σίριαλ στον αέρα; Το κοινό είχε ανάγκη από μία τόσο καλοδουλεμένη σειρά; 

Ναι, απόλυτα, ζούμε σε μία εποχή των συνδρομητικών πλατφορμών που έχεις τη δυνατότητα να δεις πράγματα από το εξωτερικό. Το κοινό έχει εκπαιδευτεί σε ωραίες παραγωγές. Οπότε, το ότι πέτυχε η σειρά σε μία τέτοια εποχή έχει μεγαλύτερη δυναμική, είπε στο TV Tύπος. 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια