«Ο Ρέμος θέλει να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη»

2


Με ένα μακροσκελές κείμενο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook,ο δημοσιογρφος  Κρικόρ Τσακιτζιάν έριξε τα «βέλη» του αυτή την φορά στον Αντώνη Ρέμο. Αφορμή,το πρωτοχρονιάτικο show στο MEGA.

«Τι ήταν αυτό που έπαθε παραμονή πρωτοχρονιάς ο Αντώνης Ρέμος;  Αφήνιασε ο άνθρωπος. Σαν να είχε βάλει στοίχημα με κάποιον ότι θα υπερφαλαγγίσει την Κορομηλά και δεν θα την αφήσει να πει λέξη. Δεν του έφτανε που θα τραγουδούσε όλη νύχτα, ήθελε να έχει τον πρώτο λόγο και ως παρουσιαστής του show.  Απ’ ότι κατάλαβα, αυτό πρέπει να ήταν απωθημένο χρόνων.  Ο ίδιος είπε ότι, η Ρούλα ήταν αυτή που τον ανέδειξε όταν πρωτοήρθε από το χωριό στην Αθήνα. Έδειξαν μάλιστα και σκηνές από εκείνο το show της Ρούλας που τον είχε δίπλα της και τον έκανε γνωστό στο πανελλήνιο.  Φαίνεται πως του έμεινε χαραγμένο βαθιά στην ψυχή του ως απωθημένο, να ξεπεράσει κάποτε τη Ρούλα και θεώρησε πως ήταν η κατάλληλη στιγμή, να ικανοποιήσει το απωθημένο του. Μόνο που έγινε αγενής και άγγιξε τα όρια του αντιπαθητικού. Έβγαζε κάτι το επαρχιώτικο, ενός άντρα άξεστου, χωρίς τρόπους, που προσπαθεί να καπελώσει μια κυρία, η οποία εδώ που τα λέμε τον πήρε χαμπάρι και λίγο έλλειψε να τον αφήσει μόνο του επί σκηνής. Δεν άντεξε και του είπε: «Αντώνη να φύγω να σε αφήσω μόνο σου να κάνεις την παρουσίαση; Γλώσσα δε βάζεις μέσα».  Βλέπετε ο Ρέμος ζήλεψε τη δόξα άλλων τραγουδιστών που έγιναν παρουσιαστές εκπομπών, όπως ο Χάρης Βαρθακούρης. Δεν πάει να είναι ένας κακός παρουσιαστής, τον θέλουν τα κανάλια και θα τον επιβάλλουν όσο εκείνα κρίνουν. Δεν βλέπετε που δεν υπάρχει εκπομπή και τηλεπαιχνίδι που να μην συμμετέχει έστω ως καλεσμένος ο συγκεκριμένος τύπος; Η Δέσποινα Βανδή από την άλλη, πήρε κι εκείνη τη δική της εκπομπή κι όποια τηλεοπτική πέτρα κι αν σηκώσεις είναι από κάτω. Ο Πορτοκάλογλου κι αυτός με δική του εκπομπή. Παρουσιάζει, τραγουδάει, τα κάνει όλα και συμφέρει.

Όπως βλέπετε ζούμε την περίοδο των τραγουδιστών μαϊντανών. Άντε ν’ ανοίξουν τα μπουζούκια να ξαναβρεθούν στις πίστες μπας και γλυτώσουμε από δαύτους, γιατί δεν πάει άλλο. Σε λίγο δεν θα μιλάμε, θα τραγουδάμε έτσι που το πάνε όλοι αυτοί οι απίθανοι τύποι.  Αυτά είδε κι ο Αντώνης και ζήλεψε το χάλι της τηλεόρασης και είπε να γίνει μέρος σ’ αυτό το χάλι κι ο ίδιος. Δεν του είπε κανείς ότι η απληστία είναι κακό πράγμα. Δεν του έφτασαν τα μουσικά τηλεπαιχνίδια που πήρε μέρος, θέλει να γίνει κάτι σαν την Κορομηλά.  Δηλαδή Χαλίφης στη θέση του Χαλίφη».





Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Θέλει να γίνει και παρουσιαστής όταν δεν μπορεί να βάλει πέντε λέξεις στην σειρά και ο λόγος του, η άποψή του, συνήθως του δημιουργούν προβλήματα από τις βλακείες που λέει. Ας περιοριστεί στο τραγούδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ με το κείμενο. Ήταν κουραστικότατος στην πρωτοχρονιάτικη εκπομπή του Mega. Εντελώς παρλαπίπας. Έπρεπε να αφήσει όλη τη διαδικασία της παρουσίασης στη Ρούλα κι αυτός απλά να έχει το τραγουδιστικό μέρος.

    Όλοι οι τραγουδιστές - ηθοποιοί με το ζόρι και παρουσιαστές πια επειδή περνάει κρίση το κυρίως επάγγελμα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !