Πέτρος Φιλιππίδης: «Στο 50-50 δεν ήταν να παίξω εγώ»

Καλεσμένος στο «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν χθες το βράδυ ο Πέτρος Φιλιππίδης. Ο γνωστος ηθοποιός παραχώρησε μια εφ'όλης της υλης συνέντευξη και μεταξύ άλλων έκανε μια αποκάλυψη σχετικά με τον ρόλο του στην θρυλική σειρά 50-50.


«Έχω ακούσει “πώς να σε πληρώσουμε εσένα;”. Δεν με ρώτησε, βέβαια, ποτέ κανείς. Δηλαδή τώρα πως δουλεύω; Θα προσαρμοζόμουν στα νέα δεδομένα, όπως όλοι. Ένα άλλο πράγμα που ακούω είναι ότι “δεν είναι δουλειά για σένα”.

Στο 50-50 δεν ήταν να παίξω εγώ, ήταν γραμμένο για άλλον. Έτυχε να ακούσω μια συζήτηση στο καμαρίνι μου. Μιλούσε ο Παύλος Χαικάλης με τον Βασίλη Ρίσβα, έναν από τους συγγραφείς. Και λέω… “τι λέτε;” Προερχόμουν πάλι από χρονιά χωρίς τηλεόραση.

Και μου απαντούν “για ένα σίριαλ, αλλά δεν είναι για σένα”. Και λέω “γιατί;” “Γιατί δεν είναι για σένα, έχει τρεις άντρες, τρεις γυναίκες, κάτι παιδιά… Δεν είναι για σένα”. Λέω “μπορώ να το διαβάσω;”

Μου λέει “διάβασέ το να μου πεις τη γνώμη σου”. Και μου δίνει το 50-50. Η αλήθεια είναι πως και εγώ δεν κάνω δημόσιες σχέσεις. Τα δυο τελευταία χρόνια υπενθύμισα πως είμαι εδώ. Στον Πλάτανο η συμμετοχή μου έτσι συνέβη», είπε ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια