ALPHA: Τα απογοητευτικά ποσοστά, τα νέα δεδομένα του ανταγωνισμού και τα ερωτηματικά για τη νέα σεζόν...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
10

 


Πολύ άσχημο είναι το κλίμα στον ALPHA λόγω των πολύ χαμηλών τηλεθεάσεων, των νέων δεδομένων στον ανταγωνισμό, αλλά και των αποφάσεων που θα πρέπει να παρθούν για την επόμενη σεζόν. 

Το χθεσινό ραβασάκι στην τηλεθέαση είναι ενδεικτικό της κατάστασης, με αυτό που κάνει εντύπωση να είναι η τρίτη θέση στην οποία τερμάτισε το "Μην αρχίσεις τη Μουρμούρα", κάτω από το "Φαμίλια" και τις "8 λέξεις". Πρώτη φορά το κωμικό σήριαλ φέρνει αυτά τα αποτελέσματα, την ώρα που επικοινωνιακά παραμένει το δυνατό χαρτί του σταθμού. Και το "Έλα στη θέση μου", πλέον, έχει χάσει την όποια δυναμική είχε στο παρελθόν. Με την έλευση των "Ράδιο Αρβύλα", πολλές φορές φέρνει και μονοψήφια σε τέταρτα. Οι προβληματισμοί συνεχίζουν και στις δύο καθημερινές εκπομπές "T live" και "Pop up" με την Τατιάνα Στεφανίδου και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Μάλιστα, είναι και δύο παρουσιάστριες που ο σταθμός βρίσκεται σε αμηχανία για το αν θα τις αξιοποιήσει τη νέα σεζόν. Το ρεπορτάζ για τη δεύτερη αναφέρει πως θα της προταθεί να παραμείνει στο κανάλι, μόνο αν βρεθεί κάποιο συγκεκριμένο ξένο φορμάτ που κριθεί ότι της ταιριάζει. 

Το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή τη στιγμή στον ALPHA ακούει στο όνομα "Αγγελική". Με την αλλαγή ώρας τα νούμερα έπεσαν αντί να ανέβουν. Ήδη το κανάλι μετρά και μία περσινή αντίστοιχη αποτυχία (στα νούμερα) με το "Έρωτας Μετά" και υπάρχουν σκέψεις για το αν θα πρέπει και την επόμενη σεζόν να επενδύσουν και σε τρίτη δραματική σειρά. Έτσι, δεν αποκλείεται το σενάριο να δούμε και δεύτερο ριάλιτι εκτός από το "Bachelor 2" που ήδη έχει ανακοινωθεί. 

Τραγικά ήταν και τα νούμερα της πρεμιέρας της Ελεονώρας Μελέτη παρά τον ντόρο. Εκεί τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα με το κανάλι να διαρρέει ήδη πως δεν υπάρχει πρόθεση συνέχιση της συνεργασίας. 

Το επόμενο διάστημα είναι κρίσιμο, καθώς τα λιγοστά πετυχημένα προγράμματα του σταθμού θα δοκιμαστούν με νέο ανταγωνισμό. Το "Deal" φαίνεται πως θα κληθεί να δώσει μία μάχη με την καθημερινή σειρά "Ήλιος" που καταφέρνει να φέρνει υψηλές τηλεθεάσεις σε μία πιο σκληρή ζώνη. Όσο για το "Καλύτερα δεν γίνεται" της Ναταλίας Γερμανού, σύντομα θα έχει απέναντι το "ΣΚ Family" με τους Χάρη και Αντελίνα, που η χημεία τους έχει μία δυναμική, αλλά και με την κίνηση-ματ να έχουν στο δυναμικό τους το σχολιαστικό όπλο που ακούει στο όνομα Ποσειδώνας Γιαννόπουλος. 

Δημοσίευση σχολίου

10Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το Deal δεν ξέρουμε ακόμα αν θα βρεθεί απέναντι από τον Ήλιο ή το παιχνίδι του Σεφερλή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η νέα ιδιοκτησία κατέστρεψε ότι είχε χτίσει η προηγούμενη.Διελισε συνήθειες και είναι αναμενόμενη η κατρακύλα! Όλα τα καλά του χαρτιά τα έκαψε μόνος του ο σταθμός με αυτόν το λάθος πρόγραμματισμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα θέλει κ τα παθαίνει ο Alpha.Η Τατιάνα Στεφανίδου είναι σε λάθος ώρα,η Ηλιάνα ειναι καλη αλλά η θεματολογία της εκπομπής είναι κάκιστη,εξαιτίας του σταθμού που δε δίνει ελευθερία να παίζουν κ να σχολιάζουν ο,τι θέλουν.Επισης,η Αγγελική θα μπορούσε να παίξει στις 9:00 καθημερινά,κ την έβαλαν στις 11:00..Όλα τα λάθη είναι του προγραμματισμού και της διοίκησης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σκέφτονται και δεύτερο ριάλιτι; Θα γεμίσουν την prime time ζώνη τους με ριάλιτι δηλαδή; Εκεί που χάρηκα με το Star που μετά από καιρό αποφάσισε να μην έχει η ζώνη μόνο ριάλιτι έρχεται ο ALpha να μου πάρει πίσω τη χαρά. Ένα κανάλι που λίγα χρόνια πριν είχε μια τελείως διαφορετική στάση. Συμφωνώ με αυτόν που είπε πως η νέα ιδιοκτησία κατέστρεψε τα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πόσο αλήθεια! Από κανάλι οικογενειακών σειρών γίνεται το κανάλι της ξεπετας. Ξέχασαν ότι η μουρμούρα και το σόι σου ήταν οι δύο σειρές που έβαλαν τον άλφα στις επιλογές του κοινού τα βράδια και έγιναν αγαπημένες συνήθειες! Πολύ κρίμα. Συνέχισε με τον αστέρα Ραχούλας και τη λέξη που δε λες και κατέληξε στα ριάλιτι μόνο και μόνο επειδή η νέα διοίκηση έφερε τραγικά ανευρα σήριαλ όπως το σπιτι είναι που πάτωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όπως είπαν και οι πιο πάνω η νεα διοίκηση κατέστρεψε τον Alpha επι διοικήσεως Κοντομηνά κατάφεραν να πάρουν μεγάλο μέρος του κοινού που έβλεπε τα σίριαλ του mega που οταν αυτο έπαιζε μόνο επαναλήψεις και μετά έκλεισε πηγαν προς τον alpha και εν μια νυκτί αποφάσισαν να κόψουν το deal το απόγευμα το σοι σου και εβαλαν το κάκιστο σπίτι είναι και το πολύ δύσκολο για το ευρύ κοινό στην Ελλάδα έρωτας μετα και τόν κατέστρεψαν και τώρα θέλουν να το γεμίσουν reality επειδή είδαν ενα ταπεινό 20αρι (μερικές φορές) απο το batchelor τι να πεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποσο διαφορετικα θα ηταν τα πραγματα αν μετακομιζαν την Ηλιανα στη πρωινη ζωνη και τη Τατιανα στη μεσημεριανη(με καποια αλλαγη στη σκαλετα της εκπομπης φυσικα).
    Η Αγγελικη επρεπε να παιζει καθημερινα στις 21:00 και οχι στις 23:00 που την εχωσαν με ενα κακιστο lead in μαλιστα.
    Πως να μην σκεφτεται η διοικηση του αλφα επιπλεον ριαλιτι οταν το bachelor απο εκει που το αποκαλουν ολοι σκουπιδι και πατο που κανει καραμπαμ οτι ειναι στημενο κ οτι απο πισω υπαρχει καλογραμμενο σεναριο(παρεπιπτοντως κανενα αλλο τετοιο ριαλιτι δε καταφερε να κανει επιτυχια) καταφερνει και φτανει τα 20αρια απεναντι απο τις αγριες μελισσες,ενω οι δυο καθημερινες σειρες στις οποιες επενδυσε και ηταν αξιοπρεπως φτιαγμενες εκαναν 7-8%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 12:57 E όχι και έκανε 20αρια το batchelor απέναντι από τις μέλισσες μετα τις 23 και 15 που τέλειωναν οι μέλισσες έφτανε το 20αρι και τις Παρασκευές όταν μειωθήκαν τα επεισόδια των μελισσων από 5 σε 4 την εβδομάδα οσο για την αγγελική από την αρχή την είχαν ρίξει απέναντι στα μεγαθήρια της φετινής σεζόν (gntm,μελισσες και τώρα στο β μισο survivor,μελισσες) για αυτό δεν κατάφερε να κανει νούμερα ενώ το batchelor ειχε να αντιμετωπίση μόνο τις Μέλισσες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μουρμουρα και ελα στην θεση μου κουρασαν.Οταν τραβας το σεναριο απ'τα μαλλια ειναι λογικο να ξεφουσκωσουν τα νουμερα.Καλυτερα να ειχαν σταματησει και τα 2 απο περσι και να ειχαν βγαλει νεες σειρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 7:56 αυτη η ιστορια με το τι εχει απεναντι ακουγεται βερεσε απο ενα σημειο και μετα.Αν το κοινο θελει ενα προγραμμα να το δει θα το δει και ιαν δε θελει δε θα το δει.Η Αγγελικη στη πρεμιερα της ηταν ολομοναχη και ο ερωτας μετα επαιζε για 1-2 εβδομαδες περιπου ολομοναχος ,αρα αν ηταν να χτισουν κοινο θα το ειχαν χτισει.Αρα η ωμη αληθεια ειναι οτι το πιο στημενο ριαλιτι στην ιστορια της ελληνικης τηλεορασης που εγω προσωπικα το ειδα σαν σηριαλ με πρωτοεμφανιζομενους ηθοποιους και οχι ως ριαλιτι εκανε 20αρια ενω δυο καλοφτιαγμενες σειρες παλευουν με τα 7 αρια,δε πα να ειχαν και τον θεο τον ιδιο απεναντι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !