ΣΟΥ ΚΟΥ FAMILY: Έρχονται για να μας αλλάξουν τα… Σαββατοκύριακα!

Η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης είναι οι ΣΟΥ ΚΟΥ Family και σύντομα γινόμαστε όλοι μαζί μία οικογένεια!

Εκείνη παρουσιάστρια με πηγαίο χαμόγελο και αυθορμητισμό, εκείνος ταλαντούχος καλλιτέχνης με καυστικό χιούμορ, μαζί κάνουν το πιο αληθινό ζευγάρι της ελληνικής τηλεόρασης και υπόσχονται με την αυθεντικότητά τους να μας… φτιάξουν τα Σαββατοκύριακα!

Κάθε Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι, στον ΣΚΑΪ.Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο Χάρης χαλια παρουσιαστης, η αντελινα το εχει αλλά ο αλλος γιατι;; ας τραγουδαει μονο καλύτερα
Ο χρήστης ΓΙΏΡΓΟΣ είπε…
Πίστευα ότι στο ζωντανό θα έχαναν την ζωντάνια που είχαν στο Globetrotters - κάτι που μπορεί ακόμα να συμβεί - αλλά στα trailer που κυκλοφόρησαν φαίνονται πολύ ωραίοι και αυθόρμητοι. Επίσης, ευχαριστώ είναι ότι τελικά κατέληξαν σε μια αμιγώς δημοσιογραφική ομάδα που όλοι έχουν ξανά δοκιμαστεί στο είδος και δεν πήραν μαϊντανούς απο ριάλιτι. Εάν υπάρξουν και αυτοί βέβαια θα είναι σε στήλες - 3α βιολιά - ευτυχώς και όχι μόνιμοι. Δεν θεωρώ ότι σε καμία περίπτωση θα περάσουν τη Ναταλία που έχει δημιουργήσει συνήθεια, αλλά σε πρώτη φάση με διψήφια ποσοστα πιστευω θα είναι ευχαριστημένοι στο κανάλι. Ποιός ξέρει.. Αν τα πάνε καλά και το πειραμα Λιάγκα-Σκορδά αποτυχει, τότε μπορεί του χρόνου να τους δουμε κατά Αντ1 πλευρά ανεξαρτήτως συμβολαίου της Αντελινας με τον Σκάι. Γιατί όπως είχε πει και ο Μίνωας Κυριακού τα συμβόλαια είναι για να σπάνε...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κι' όμως πήραν. Τον Κώστα Αναγνωστόπουλο από το πρώτο Survivor
Ο χρήστης ΓΙΏΡΓΟΣ είπε…
Τον πήραν τελικά? Γιατί το πρωί στην Φαίη είπε ότι δεν είχε κάποια ενημέρωση ακόμα... Επίσης, δεν νομίζω να είναι στην μόνιμη ομάδα με Γιαννόπουλο-Πολίτη-Αντωνά, αλλά μόνο όταν σχολιάζουν το Survivor.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έτσι είχα διαβάσει. Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι στην πορεία!