Αποκαλυπτικό: Η Φάρμα αλλάζει όλο το πρόγραμμα του ΑΝΤ1; Όλο το ρεπορτάζ!

35

Μεγάλες αλλαγές αναμένεται να δούμε τον Μάρτιο απ' τη συχνότητα του ΑΝΤ1 με την έλευση της Φάρμας στο πρόγραμμα του.  Οι αλλαγές αυτές αφορούν όλο το πρόγραμμα του καναλιού, αφού επηρεάζει τόσο την απογευματινή ζώνη , όσο και το Prime time, με αλλαγές που δεν θα το περίμενε κανείς ...

Ας ξεκινήσουμε απο την πολύ προστάτη αλλαγή, που μόνο τυχαία δεν είναι ... Όπως σας ενημερώσαμε, από τη Δευτέρα, η Φαμίλια θα παίζει σε επανάληψη κάθε μέρα στις 16:00. Σύμφωνα με πληροφορείς μας, είναι ένα μικρό τεστ αυτό, μιας και απο το Μάρτιο φαίνεται οτι θα σταματήσει η προβολή του απο το Prime Time και θα παίζει καθημερνά με 25 λεπτά (καθαρά) στην απογευματινή ζώνη του καναλιού. Άλλωστε μιλάμε για αυτοτελή επεισόδια που μπορούν να κοπούν...

Με την αλλαγή αυτή, μένει  το κενό την Τετάρτη και την Πέμπτη στο Prime time. Η σκέψη λοιπόν και σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του Tvnea.com, είναι την Τετάρτη στις 21:00 να μπει το Καφέ της Χαράς . Πριν φτάσουμε στη Φάρμα, σχεδιάζεται η αλλαγή και στις Άγριες Μέλισσες, με καθαρά δίωρα επεισόδια . Δηλαδή, η Πέμπτη θα αφαιρεθεί και οι ώρες αυτές θα προστεθούν στα επεισόδια που θα παίζουν κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη απο τις 22:00 μέχρι και τις 00:00.

Έτσι , σύμφωνα πάντα με πληροφορίες που φτάνουν στο TVNEA.COM (δεν το επιβεβαιώνουν ακόμα απο τον ΑΝΤ1) η Φάρμα θα παίζει Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο από τις 21:00  μέχρι και τις 00:00.

Απο το πρόγραμμα, για την ώρα , δεν θα αλλάξει τίποτα άλλο απολύτως, αφού ο Ήλιος έχει πάρει την ανιούσα στην τηλεθέαση ενώ το τηλεπαιχνίδι του Μάρκου Σεφερλή, αναμένεται να μπει για lead in του Still Standing  .

Δημοσίευση σχολίου

35Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ευχαριστούμε για το αποκλειστικό ❤️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέλειος προγραμματίσμος μπράβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλα στην πυρά για τη χαζοφαρμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. OMG ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ πολύ έξυπνος προγραμματισμός. Δεν το περίμενα από τον Ποφαντη αυτό! Πώς το έπαθαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εντάξει δεν το περίμενα να το πω αυτό αλλά είναι ο καλύτερος προγραμματισμός που θα μπορούσαν να κάνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και αν η Φάρμα δεν πάει; Το λέω γιατί στην ουσια σπάνε μία δομημένη prime time, που χάρη στις μέλισσες κάνει στάντραρ νούμερα (η φαμίλια δεν πάει καθόλου καλά, αλλά δεν προκαλέι και μεγάλη πτώση). Δεν ξέρω, μου φαίνεται ανευ ουσίας. Και πιστεύω ότι πρέπει να δουν και το ενδεχόμενο η φάρμα να πάει ακόμα και απόγευμα. Δεν ξέρω αν τους συμφέρει λόγω κόστους, αλλά έχει πολλά περιθώρια να σκίσει το απόγευμα και να ανεβάσει δελτίο και ήλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σοκ ,ούτε μαθηματική εξίσωση ....προβλέπω κατρακύλα μεγάλη στο πρόγραμμα του σταθμού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χμμμμμμμ. Τολμώ να πω πως δεν το περίμενα αυτό. Αλλά θα εκφράσω μια ένσταση. Ο κόσμος που αγαπά τις μέλισσες μπορεί να αντιδράσει για την Πέμπτη. Αλλά θεωρώ ότι έτσι θα πολεμήσει και το survivor που έντεκα με μια παίζει μόνο του. Αυτό που θεωρώ τραγικό λάθος είναι που αδειάζουν έτσι το Ρώμα. Με την έναρξη της Πέμπτης σεζόν το καφέ της χαράς παίρνει τη ζώνη 9-10 της Παρασκευής. Θεωρώ λίγο παρακινδυνευμένο να του αλλάξεις τη μέρα μεσούσης της σεζόν και να το βάλεις απέναντι από το μάστερ σεφ. Δεν ξέρω σκέψεις παραθέτω. Ενώ χθες το καφέ νίκησε τη μουρμούρα και το voice. Σαν προγραμματισμός θεωρώ ότι είναι καλός. Αλλά εκφράζω μια αντίθεση. Επίσης σίγουρα την Πέμπτη το survivor θα βάλει έξτρα επεισόδιο μετά από αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Διαφωνώ. Πολύ καλός προγραμματισμός και θα ρίξει παρά πολύ το Survivor αν πάει μέχρι 12 οι μέλισσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες κινήσεις ο αντ1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ όλο αυτό, έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό δεν κάνω πλάκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το θέμα είναι πώς θα πάει η φάρμα σ' αυτή τη ζώνη, ειδικά αν ισχύει ότι στην πορεία θα μπει survivor Πέμπτη και masterchef Παρασκευή-Σάββατο. Βέβαια Παρασκευή-Σάββατο δεν έχει δυνατό πρόγραμμα ο αντ1 τώρα, οπότε μικρό το κακό και να μην τραβήξει πολύ, αλλά από Πέμπτη φεύγουν οι μέλισσες που σκίζουν, οπότε εκεί υπάρχει ρίσκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οι μέλισσες αν παίζουν 2 ώρες γεμάτες θα κλάψουν σταρ και Σκάι με αυτό οπότε σίγουρα θα χτυπήσουν την Φάρμα με Πέμπτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οι Μέλισσες δυναμώνονται περισσότερο με αυτό το τρόπο ομολογώ ότι ο προγραμματισμός είναι αρκετά καλός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΒΟΜΒΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δηλαδή είναι τόσο σίγουροι ότι θα πάει καλά η Φάρμα, που θα τινάξουν όλο το υπόλοιπο πρόγραμμα στον αέρα; Θυμίζω ότι το τελευταίο ριάλιτι που είχε κάνει ο αντ1 ήταν το nomads 2, έπαιζε περίπου ίδιες μέρες (Πέμπτη με Κυριακή) και δεν είχε πάει καλά, χωρίς καν να έχει απέναντι survivor και master chef.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γιατί το λέτε αυτό; Δεν νομίζω ότι αλλάζει πολλά για τον Αντ1. Η φαμίλια ίσα ίσα ίσως σωθεί. Οι μέλισσες θα καταστρέψουν τα ποσοστά στα άλλα κανάλια.Η φάρμα ίσως καταφέρει αν είναι δυνατό να σώσει τον Αντ1 Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο. Πολύ έξυπνος προγραμματισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Διαβολικά έξυπνος προγραμματισμός δεν το περίμενε κανένας αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Στο twitter στο hashtag των μελισσών γίνεται χαμός tv nea πέταξες αποκλειστικό ΤΟΠ ΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αν είναι να βλέπω δύο ώρες μέλισσες δέχομαι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ήδη ξεκίνησαν οι αντιδράσεις με αυτό το νέο. Ο προγραμματισμός αυτός είναι κίνηση ματ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΑ-ΝΙ-ΚΟ προκάλεσε αυτό το αποκλειστικό μόνο αυτό έχω να πω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πολύ φασαρία για το τίποτα.
    Aν κάνει πάνω απο 15% η Φάρμα ελάτε να μου τρυπήσετε την μύτη ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Περισσότερη δόση των μελισσών τέλειο ευχαριστούμε :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πωπω τέλειο δεν το είχα φανταστεί αυτό!! Οι καλύτερο! Εγώ με τανιμανιδη μια χαρά βλέπω να πηγαίνει η φάρμα άσε που τ καφέ παίζει και να σωθεί γιατί θα είναι πριν από μέλισσες για να δούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΓΟΥΣΤΑΡΩ! Η πιο ανταγωνιστική τηλεοπτική σεζόν όλων των εποχών! Περιμένω πως θα αντιδράσουν (εάν αντιδράσουν) τα υπόλοιπα κανάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μόλις διάβασα ότι το μάστερ σέφ θα παίζει και παρασκευή οπότε ανακαλώ αυτό που έγραψα ότι αδειάζουν το καφέ μετακινώντας το τεταρτη απέναντι από το μάστερ σεφ. Απλά ήθελα να πώ ότι έχτισε μια καλούτσικη συνήθεια οπότε είναι κρίμα άν καταστραφεί έτσι (είμαι φαν).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Το αποκαλυπτικό έπεσε σαν δυναμίτης! Στο twitter και facebook οι φανς των μελισσών έχουν λυσσάξει. Προσωπικά πιστεύω ότι όλος αυτό ο προγραμματισμός είναι απαραίτητος για τον ανταγωνισμό που υπάρχει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Δυστυχώς όμως νομίζουν ότι κόβεται μια μέρα ενώ στην ουσία δεν κόβεται τίποτα, αν σκεφτείς ότι Δευτέρα Τρίτη και Τετάρτη θα παίζει 30 λεπτά παραπάνω (22:00 με 00:00). Ωστόσο ας περιμένουμε λίγο να γίνει και επίσημο όλο αυτό ,γιατί μέχρι τον Μάρτιο έχουμε ακόμα δρόμο...
    Πάντως αν γίνει αυτό που έμαθα είναι ένας πολύ έξυπνος προγραμματισμός που θα κλέψει νούμερα τηλεθέασης και δεν εννοώ την Φάρμα μόνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ο Αντ1 με αυτή τη κίνηση κλέβει το prime time Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη και δεν θα αφήσει Survivor και master chef να πάρει ποσοστά. Πολύ πολύ έξυπνο αυτό που σκέφτηκε ο σατανικός Ποφαντης αν είναι ιδέα του. Η Φάρμα επίσης θα έχει τον καλύτερο προγραμματισμό με 3 ώρα επεισόδια Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο. Ξύπνησε επιτέλους ο ΑΝΤ1 . Μου θύμησες εποχές Μίνωα Κυριακού που κυνηγούσε την πρωτιά μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ακουγεται ενδιαφερον. Ελπιζω η Φαρμα να εχει και ωραια αγωνισματα και οχι χαζοπαιχνιδα τυπου Big Brother! Εξυπνη κινηση να παει το Καφε της Χαρας τεταρτη, γιατι θα ακολουθουν αμεσως μετα οι Μελισσες (αλλα ακομα και να μην τους βγει, ουτως ή αλλως το Καφε ολοκληρωνεται τον ιουνιο, αρα μικρο το ρισκο). Το μεσημεροαπογευμα βρισκω λιγο υπερβολικο να υπαρχουν 3 τηλεπαιχνιδια Ρουκ Ζουκ- Σεφερλης 5χ5 - Still standind στη ζωνη 3 με 7 ( για να μην εχουν 3 παιχνιδια στη σειρα, θα βαλουν ενδιαμεσα φαμιλια μισαωρο επεισοδιο και απογευματινο δελτιο ειδησεων) . Για να δουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Εντελώς βλακεία ο συγκεκριμένος προγραμματισμός. Όταν ο κόσμος έχει χτίσει συνήθειες, δύσκολο να τις αλλάξει μετά εύκολα. Νομίζω θα τους στοιχίσει αρκετά αυτή η αλλαγή. Και ειδικά όσον αφορά τις Μέλισσες και το Καφέ της Χαράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Χαλαρώστε, Το ότι το μάστερ σεφ θα παίζει και Σάββατο βράδυ το διάβασε κανένας? Επίσης θα αυξηθεί και ώρα που θα παίζει, φαρμα και survivor δύο σχεδόν ίδια προγράμματα, το μόνο που θα καταφέρει η φάρμα είναι να πάρει νούμερα από το survivor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !