Νίκος Οικονομόπουλος: «Φιλία δεν έχω με κανένα άνθρωπο του χώρου»

Μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε Νίκος Οικονομόπουλος  στο "Καλύτερα δε Γίνεται" και στη Ναταλία Γερμανού.

«Δεν απασχολώ τα μέσα με τη ζωή μου, αλλά με την δουλειά μου. Προσπαθώ να μην δημοσιοποιώ την προσωπική μου ζωή, δεν το κάνω επίτηδες, μ’ αρέσει να ζω τη ζωή μου φυσιολογικά. Δεν κάνω δημόσιες σχέσεις»,ειπε αρχικά.

Στην συνέχεια η Ναταλία Γερμανού τον ρώτησε πως είναι στις σχέσεις του,με τον ίδιο να απαντά:«Θα έπρεπε να ρωτήσεις πως είμαι σαν σύντροφός. Τώρα δεν έχω όμως. Θεωρώ πως σαν σύντροφός είμαι κανονικός και χαίρομαι τα πιο απλά πράγματα»

Για το αν υπάρχει φιλιά στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας, απάντησε: «Γνωρίζω πολλούς ανθρώπους από τον χώρο, αλλά φιλία δεν έχω με κανέναν. Δεν μπορώ την αδικία»

Ενώ,για την πίστη του στο Θεό, είπε: «Η αγάπη μου, η οποία είναι απέραντη, ανεξίτηλη, χωρίς τέλος, χωρίς ταβάνι, είναι η αγάπη μου τον Χριστό. Μπορεί να ακούγεται παράξενο αλλά τα πράγματα δεν γίνονται από μόνα τους. Τα πράγματα δεν τα έκανα εγώ. Αν θεωρήσουμε ότι έχω μία φωνή καλή δεν είναι δική μου η φωνή. Αυτό το ταλέντο είναι ένα δώρο από τον Θεό. Ευχαριστώ τον Θεό για όλα αυτά, τα καλά και τα άσχημα που έζησα σε μικρότερη ηλικία»


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια