Συνεχίζουν στην πρώτη θέση Λιάγκας-Σκορδά! Αναλυτικά τα 15'

7

 

Στην κορυφή του πίνακα τηλεθέασης συνεχίζει να είναι και χθες  η εκπομπή του ΑΝΤ1 "Το Πρωινό" με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά. 

Αναλυτικά τα 15'


Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Σεισμός στο OPEN. Ποιος την ακούει την ξανθιά που έπεσε απο την πρώτη θέση. Θα πάρουν φωτιά οι τηλεφωνικές αχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρέπει λίγο να πόνεσε αυτό στην Κατε Καιν. Το πρωινό βρήκε ταυτότητα και αρέσει πολύ τελικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προσωπική αποψη: το πρωινό του Αντ1 είτε μείνει είτε όχι στην πρώτη θέση έχει γίνει πολύ πιο δυνατό σε θέματα, απόψεις, σχόλια και σε χιούμορ. Είναι ξεκάθαρο και αντικειμενικά αυτό προκύπτει από αυτό που παρουσιάζεται καθημερινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάντως για τα δεδομένα του Open η Κατ Καιν μια χαρά κρατιέται. Το ΣΤΑΡ είναι αρκετά πεσμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παρατηρώντας τα νούμερα αντιλαμβάνομαι, ότι το Πρωινό είναι στην πρώτη θέση όση ώρα έχουν σχολιασμό (οχι survivor σχολιασμό) με το Λιάγκα και την υπόλοιπη ομάδα. Μετά εκεί στις 11:15-11:45 βγαίνει η Λίτσα, και μετά πάλι λένε για το Survivor ή εχουν μαγειρική κλπ.
    Και η Καινούργιου κάνει υψηλά νούμερα πάντως όταν έχει σχολιασμό. Τα διλημματτα και οι τηλεφωνικές είναι στην τελευταία ώρα, οι οποίες από ότι φαίνονται ειναι οι πιο χαμηλές της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το είδα αυτή την εβδομάδα εντάξει για τον Λιάγκα μπορείς να πεις πολλά αλλά τουλάχιστον τον βλέπεις και δεν βαριέσαι. Έχει νεύρο πάνω του κάνει αισθητή την παρουσία του δεν είναι εκεί μόνο για να είναι. Νομίζω ακόμα πως η ροή των θεμάτων είναι πιο γρήγορη και δεν κάνει κοιλιά όπως όταν ήταν μόνη της η Σκορδά. Αυτή την εβδομάδα εκμεταλλεύτηκαν αρκετά το όλο θέμα με το θέατρο. Από το Mega ξεκίνησε αλλά τον ANT1 πιστεύω βοήθησε αρκετά στα νούμερα. Στην τελευταία ώρα χρειάζεται να έχουν και δυνατούς καλεσμένους που να ενδιαφέρουν τον κόσμο δηλαδή όταν είχαν την Ντενίση και στόχευσαν στο θέμα με το θέατρο ο κόσμος έμεινε εκεί. Το έχει ο Λιάγκας στον τομέα των συνεντεύξεων απλώς έχει γίνει αντιπαθής και για αυτό φταίει μόνο αυτός. Και νομίζω το ξέρει και ο ίδιος αυτό για αυτό και τώρα με το Πρωινό προσπαθεί να χτίσει μια άλλη εικόνα. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει γιατί με τον χαρακτήρα που έχει εύκολα μπορεί να ξεφύγει και πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το σχολιαστικο κομμάτι με Λιάγκα απογειώθηκε!
    Είναι ο άνθρωπος που ξέρει πώς να χειρίζεται τη θεματολογία,δεν είναι τυχαίο που παλιά τροφοδοτούσε τη σκαλέτα όλων των μεσημεριανων εκπομπών. Όλες μα όλες πλην της Μενεγάκη ασχολούνταν με το τι είπε ο Λιάγκας το πρωί!
    Η Μαλεσκου πηγαίνει πολύ καλά και φαίνεται ο κόσμος να βάζει ΣΚΑΪ για να τη δει και όχι να μένει απλά ξεχασμένος από αυτό που έβλεπε πριν (φαίνεται στο lead in).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !