Επέστρεψε στην κορυφή το Πρωινό! Αναλυτικά τα 15'

6

 


Στην κορυφή του πίνακα τηλεθέασης επέστρεψε χθες η εκπομπή το Πρωινό με τον Γιώργος Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά. Μάλιστα η εκπομπή μόνο σε ενα 15' έχασε απο τους αντιπάλους. 

Αναλυτικά



Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Όσο κι αν κάποια site προσπαθούν να πείσουν για το αντίθετο (δεν θα κάνω αναφορά, αλλά όλοι οι μυημενοι ξέρετε πολύ καλά πιο εννοώ), η Σκορδά χθες έδειξε φοβερά αντανακλαστικα και χειρίστηκε άψογα το θέμα με την άλλη κυρία. Αν δείτε στο YouTube, υπάρχουν ένα σωρό σχόλια υπέρ της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπραβο σε ολους χθες καλα νουμερα για ολους νομιζω και η δαναη ανεβασμενη αρκετα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το περίμενα. Μια μέρα κράτησε η χαρά για μερικούς. Ωστόσο σήμερα είδαμε κι αυτό που έλεγα χθες. Την χαμηλή πάσα από τον Παπαδάκη που το πρωινό το εκτοξεύει μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν επαιξε καθολου σαρβαιβορ και το ειδα ολο στην αρχη οσο παιζουνε σαρβαιβορ βλεπω σταρ ας το καταλαβουνε δεν μας ενδιαφερει το πρωι ν ακουμε για το ριαλιτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όντως, ημαρτον με τις αναλύσεις επί των αναλύσεων για το σαρβαιβορ. Αν ήθελα να το δω, θα το έβλεπα. Όντως η Σκορδά τα είπε πολύ καλά, και χωρίς να προσβάλει κατά τη γνώμη μου. Ούτε μοντάζ στα λογια της έγινε. Είπε απλά ότι ήταν άστοχη για τη συγκεκριμένη ημέρα και πολύ διπλωματική. Δεν περίμενα ότι θα είχε τόσα θετικά σχόλια, ακόμα και στο Instagram της ηθοποιού να δείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. επιτελους δεν μας ζαλιζουνε μ το survivor πρωι πρωι εχα σταματηση να βλεπω μεχρι της 11 αντ1 και οπεν γιαυτο αν θελω το βλεπω το βραδυ και δεν θελω πολυ φασαρια στα αυτια μου για το τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !