Μαριώ Κωνσταντινίδου: «Θεωρούσαν ότι μια γυναίκα που είχε ανέβει στο πάλκο ανήκε στις ‘ελαφρών ηθών’»

0

Καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Προσωπικά» και στην Έλενα Κατρίτση θα ειναι αύριο στις 23:00 η Μαριώ Κωνσταντινίδου. Η Ελληνίδα ρεμπέτισα μίλησε για όλα οσα έζησε οταν ξεκίνησε να τραγουδά.

 «Θεωρούσαν ότι μια γυναίκα που είχε ανέβει στο πάλκο και τραγουδούσε σε ταβέρνες, σε έναν χώρο ανδροκρατούμενο, ανήκε στην κατηγορία των “ελαφρών ηθών”. Τόλμησαν αυτές οι γυναίκες, όπως τόλμησα κι εγώ. Πέρασα πάρα πολύ άσχημα. Έβγαινα στον δρόμο κι επειδή ήξεραν ότι τραγουδάω και παίζω ακορντεόν, άλλαζαν πεζοδρόμιο γιατί δεν ήθελαν ούτε το θρόισμα του αέρα μου δίπλα τους. Το φαντάζεστε αυτό το πράγμα; Περνάει η ντιζέζ! Και έφευγαν όλες. Κρυβόντουσαν…».

Όσον αφορά την απόφαση της να κάνει παιδί εκτός γάμου, λεει: «Το επάγγελμά μου ήταν εκείνη τη στιγμή η καταστροφή μου, συναισθηματικά το λέω. Εκείνο ήταν που δεν άφησε αυτόν τον άνθρωπο να τον πάρω και να κάνω την οικογένεια που ήθελα. Όμως, ο Θεός μου χάρισε ένα παιδί από αυτόν. Ποτέ δεν τον ξαναείδα. Και δεν μετάνιωσα. Ύστερα γνώρισα τον άντρα μου, κάναμε κι έναν γιο. Τα παιδιά μου, είναι δικά μου. Είναι σπλάχνα μου και έχω υποχρέωση να τα αγαπώ και να τα προστατεύω».

 «Αγαπώ το τραγούδι, αλλά μέσα μου η θλίψη δεν έχει φύγει. Αυτή είναι η αλήθεια. Ένας πόνος υπάρχει πάντα. Όμως, δεν θα άλλαζα τίποτα στη ζωή μου. Με τα καλά της και τα άσχημά της. Και σε άλλη ζωή, πάλι θα τραγουδάω, θα τα λέω, θα τα χώνω, δεν θέλω να αλλάξω τίποτα. Έτσι κύλησε η ζωή μου, αυτή είναι η πορεία μου και έτσι θέλω να μείνει… Απλά δεν θα λυγίσω»,τονίζει η  τραγουδοποιός. 

Όλη η συνέντευξη θα προβληθεί απόψε.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !