Νέα ανατροπή στα πρωινά... Πέρασε μπροστά η Καινούργιου. Αναλυτικά τα 15'

27

 

Νέα ανατροπή στην πρωινή ζώνη είχαμε χθες 26/1/21. Η μάχη ήταν σκληρή αφού για πολύ λίγο κατάφερε να περάσει μπροστά η Κατερίνα Καινούργιου , αφήνοντας τον Λιάγκα και την Σκορδα στην δεύτερη θέση. Ανεβασμένη ωστόσο χθες ήταν η Τατιάνα Στεφανίδου που ξέφυγε από τα μονοψήφια ποσοστά.




ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ 16.3
ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ 15.5
T-LIVE 11.3
ΣΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥ 10.1
ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ 10.7
ΟΙ ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ 8.4
ΩΡΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΓΥΡΩ 10.0
LOVE IT 14.5
ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ 7,0
ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ 9,2

ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ.

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων που έχουν δώσει τα κανάλια και είναι ενδεικτικά. 

ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research 

Δημοσίευση σχολίου

27Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. 7.6 παρέλαβε το πρωινο απο Παπαδάκη χθες να τα λέμε κι αυτά. Μπραβο στην Τατιανα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχω την εντύπωση οτι η μαγειρκή δεν τραβάει στον ΑΝΤ1. Λιάγκα μπες κι εκει μεσα να τους κανει ανω κάτω γιατι τζαμπα θα χαρουν οι απέναντι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να ξερετε όμως οτι στα καθαρα αυτο το 0,8 μπορει να μην υπάρχει και αν ειναι άκυρος ο τιτλος σας οτι πέρα μπροστα η Καινουργιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιος να το έλεγε στον Αντ1, ότι ο μόνος τροπος για να δει νουμερα απο το πολυ αναμενόμενο δίδυμο Γιώργου - Φαιης είναι το lead in του Παπαδάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 9:40 π.μ. λαμβανουν 7 και το κάνουν 18. Εχουν μπει ηδη οι κουκου και η καινουργιου. Δες τα 15' ψυχραιμα και αντικειμενικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μην αγχωνεστε η Κιανουργιου θα δειξει κοιλιες απο σημερα μπας και κρατησει πρωτιά μιας και δεν το βλέπω . Η επικαιρότητα έφερε μπροστα την καινουργιου αφου πήρε ποσοστα η Τατιάνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. λογικα καπως ετσι θα παει η συνεχεια, μια η καινουργιου μπροστα, μία το πρωινο.
    πολυ ανεβασμενη η Μαλεσκου χθες, τι επαιζε εκεινη την ωρα και εκανε 20+?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ποσο μου έλειψαν αυτά. Επιτέλους το τηλεοπτικό θα πάρει φωτιά. Γουστάρωωω. Υπομονη να δουμε πως θα κατσει όλο αυτό. Πάντως το πρωινο για να λέμε και την αλήθεια απέκτησε καλή ροή και βλέπετε πιο ευχαριστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @9:42 Αναφέρθηκα στο lead in επειδή νόμιζα πως αυτό ήταν το επιχείρημα για την χθεσινή νίκη της Καινουργιου από τη δευτερη κιόλας μέρα. Αν επομένως δεν Ισχυει αυτο, τότε πρέπει να υποθέσουμε ότι απλά ο κόσμος προτιμά το πρωινό του Όπεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Emena moy arese to prwino me Liagka , den kserw ti lete eseis. Akoma den ksekinisan, as perimenoume ligo giati h diafora mporei na mhn uparxei kan sta kathara opws eipe enas sxoliasteis parapanw.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλά τι νουμερα έκανε η Μαλεσκου, τώρα τα είδα! Πολυ καλα επίσης και η Τατιάνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο κόσμος απλα συντονίστηκε πρώτα στο open αφού ξεκινά νωρίτερα. Τα πρώτα 15' σου λένε τα πάντα πιστευτώ. Θα γίνει μάχη φέτος στα πρωινά. Ολες οι εκπομπές κανουν πολύ σκληρο gossip.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Περίμενα οτι θα πέσει αρκετά το πρωινό του αντ1 αλλά οτι θα πέσει 8(!!!) μονάδες από την επόμενη κιόλας μέρα δεν το περίμενα. Μιλάμε για μεγάλο στραπάτσο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εμένα πάλι το πρωινό των Λιάγκα Σκορδά δεν μου άρεσε καθόλου. Ξεκίνησε κλασικά κίτρινο και κατέληξε βαρετό. Κιτρινίλα και βαρεμάρα, συνδυασμός που σκοτώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. τα 15λεπτα της Δαναης ειναι μεχρι τις 12. που ειναι τα υπολοιπα;και απο την Καινουργιου λειπουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ήταν που το πρωινό θα σάρωνε και θα συνέτριβε τον ανταγωνισμό και θα έκανε 30-40ρια και που τρόμαξαν τα άλλα κανάλια. Τώρα φταίει το λιντιν, το οτι ξεκινά το οπεν νωρίτερα και το μαύρο μας το ριζικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Παιδιά ας πουμε τα πράγματα με το όνομα τους. Η Καινουργιου προπορευτηκε για 0,8 , μια ελάχιστη διαφορά που στα καθαρά μπορεί να μην υπάρχει καν. Αυριο μπορεί να είναι ελάχιστα μπροστά ο Γιώργος και η Φαίη, μεθαυριο παλι η Καινουργιου και πάει λέγοντας... Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι η μάχη θα είναι αμφίρροπη και στο τέλος της χρονιάς θα κριθεί στο νημα και σίγουρα ο Αντ1 δεν έφερε πίσω τον Λιάγκα και δεν αυξήσε το budget (φέρνοντας νέους συνεργάτες) για μια αμφίρροπη μάχη. Τον έφεραν πισω για πρωτιά και μάλιστα γερή και καθαρή. Και νομίζω πως αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 10:00 π.μ. έγινε η προθήκη με τα 15' σε ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ και ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ. Ήταν λάθος μου πάνω στον πανικό να βγουν τα νούμερα τηλεθέασης γρηγορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @10:03 π.μ. ΑΧ θέμη μην κάνει σχόλια, θ ατα βρεις μπροστα σου. Μια μέρα δε φέρνει την ανοιξη. Για να δουμε πως θα κάτσει η φαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ξεχνάμε ότι η Καινούργιου είναι σε ένα κανάλι με μέσο όρο 7% κ οι Λιάγκας-Σκορδα σε ένα κανάλι του 16%.Κ η Καινούργιου όχι μόνο παίζει στα ίσα τον Αντ1,αλλά τον περνάει από τη 2η μέρα...Επίσης,ο Λιάγκας δεν έχει τη δυναμική που είχε στο παρελθόν,έχει πέσει κατηγορία κ κουβαλάει μαζί του κακές στιγμές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Νομίζω ότι η διαφορά είναι αμελητέα ωστόσο μπράβο στην ΚΑΤ Καιν που επανήλθε δριμύτερη. Αν ξέρει κάποιος θα ήθελα να μου πει σε ποιο τέταρτο είναι τα διλήμματα, γιατί έχω απορία για τα νούμερα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 14.9 παράλαβε Lead in η Κατ.Καιν. φιλαράκι. Η πρωινη εκπομπή του OPEN χθες απο τις 8 και μετα χτυπούσε 17,7 17,5 16 16,9 13,5 13,2 14,9

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλά εδώ ο άλλος νομίζει ότι είμαι ο Θέμης Μάλλης, αλλά λόγια να αγαπιόμαστε. Πάντως, δεν πιστευω οτι το λέω, αλλά είχε δίκαιο η Μαλεσκου που είπε ότι η έλευση Λιάγκα δεν θα ανακατέψει την τράπουλα στην δική της ζώνη όσο και αν κάποιοι πέσατε να την φάτε. Εδώ και δυο μέρες τα νουμερα της εκπομπής της ειναι σταθερά διψήφια, όπως σημείωνε και μέχρι προτινος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 12:44 μ.μ
    εισαι οτι να ναι. Υπαρχει κι αλλο σχολιο την ιδια ωρα με εσενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Το πρωινό του ANT1 θα πέσει περισσοτερο και θα το δείτε και αυριο ήταν μία περιέργεια και μόνο για το ζευγάρι...Μπραβο στην Κατερίνα που έιναι σε ένα μικρο κανάλι..... Φαντάσου λέει να έπαιρναν την καινουριου στον ΑΝΤ1 ΧΑΧΧΑ Το πρόσωπο που θέλει ο ΑΝΤ1 ειναι η Μαλέσκου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 12:54 μ.μ. Και μετα ξυπνησες. Μην ζειτε με αυταπατες μωρα μου. Για να δουμε και τα καθαρα νουμερα σημερα αλλα και αυριο πως θα κινηθουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Εμένα μαρεσε η αλλαγή του πρωινού. Βλέπω και μια Φαίη να έχει ξυπνήσει,από ανταγωνισμό; Από εγωισμό-πεισμα να μην την καπελωσει ο Λιάγκας; Πάντως μου φαίνεται πιο ενεργή.
    Η παρουσία Λιάγκα είναι αισθητή και στις συνεντεύξεις!
    Χαίρομαι πολύ για την ΚατΚεν,τους κοντραρει στα ίσα κι ας την είχαν τόσα χρόνια ως τη χαζή με τις τρεσες!
    Τώρα αν ο ένας κάνει 15 κι ο άλλος 16 καλή σφαγή εύχομαι εδώ μέσα! Αν πιάσει κάποιος διαφορά +3 τότε ίσως θα μπορούμε να μιλάμε για νικητή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !