Στην 1η θέση το THE BACHELOR! Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης στo Prime Time! (11/12/2020)

2

 


Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών .
Αναλυτικά για τα νούμερα για χθες 11/12/2020:
Πρόγραμμα 18-54

ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ 12,3
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΑΝΤ1 10,6
ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΤΟ ΛΥΣΑΜΕ 10,3
ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ 14,9
THE BACHELOR 20.9
ΦΩΣ ΣΡΟ ΤΟΥΝΕΛ 17,3
BIG BROTHER LIVE 15.5
ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ STAR 11,0
ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ STAR 8,9
ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ MEGA 8.6
ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ MEGA 4.8
CSI MIAMI 2,94.4
CASTLE   MAK TV 3.3
THE BLACKLIST MAK TV 1,7
BREAKING BAD ΜΑΚΤV 1,3
CASTLE   MAK TV 2,1
MAYDAY 3.4
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ OPEN 6.6

ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ.

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων που έχουν δώσει τα κανάλια και είναι ενδεικτικά. 

ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Τέλος του 4ου κύκλου ''Καφέ της Χαράς'' χθες λοιπόν με ίσως τη χειρότερη απόδοση τηλεθέασης στην ιστορία του.

    Ο 1ος κύκλος έπαιζε γύρω στο 50%, ο 2ος (και καλύτερος όλων) γύρω στο 60% και ο 3ος (ο πιο μέτριος απο τους original κύκλους) γύρω στο 40%. Ο 4ος κύκλος ξεκίνησε λόγω νοσταλγίας με ένα εντυπωσιακότατο 45% στην πρεμιέρα, συνέχισε μεχρι το 3ο επ. γύρω στο 40% και στη συνέχεια μέχρι το 8ο επ. κυμαινόταν απο 35% ως 30% με ελαφριά πτωτική τάση. Οι εντυπώσεις όμως όσο πέρναγαν τα επεισόδια γίνονταν όλο και πιο μέτριες και τελικά από το 9ο επ. και μετά που μπήκε απέναντι του σοβαρός ανταγωνισμός με το ''Masterchef'' έμεινε στο 14% με 15% και έτσι συνέχισε και φέτος κλείνοντας με ενα μετριότατο 12αρι.

    Για τον 5ο κύκλο παρόλο που γύρισε η Χαρά - πολύ καθυστερημένα - τα πράγματα προδιαγράφονται πολύ δύσκολα. Με το ''Masterchef'' απέναντι - το δυνατότερο ριάλιτι των τελευταίων ετών - και με το mainstream κοινό να έχει πια ξενερώσει τελείως με το revival πολύ πιθανό να δούμε το νέο ''Καφέ'' να φτάνει και σε μονοψήφια.

    Οι αιτίες πολλές και τις έχουμε πει πολλάκις εδώ. Ένας ολόκληρος κύκλος με τη Χαρά απούσα και συμμετοχή ως guest star μόνο σε λίγα επεισόδια στην αρχή και το τελος, αρκετοί επίσης αγαπημένοι ρόλοι απόντες (ο Τρελαντώνης, η Χάιδω στα μισά επεισόδια, η πολυδιαφημισμένη επιστροφή της Μουτίδου ως κυρα-δασκάλα που τελικά δεν θα γίνει ποτέ κτλ) και οι νέοι ηθοποιοί στους νέους ρόλους να μην μπορούν καν να πλησιάσουν τους παλιότερους + η απουσία του παλιακού/βουκολικού στοιχείου που τόσο πετυχημένα χαρακτήριζε το original.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικά δεν άξιζαν με τίποτα αυτά τα νούμερα στο χθεσινό επεισόδιο του καφέ. Εγώ που όσο έλειπε η Χαρά δεν το παρακολουθούσα καθώς δεν έβλεπα ουσιαστική εξέλιξη, τα 3 τελευταία επεισόδια και ειδικά το χθεσινό με κράτησαν πάρα πολύ. Η σκηνοθεσία εξαιρετική. Ακόμα και ο τρόπος που δεν έγινε ο γάμος ήταν πολύ μυστήριος. Και φυσικά το αποκορύφωμα στο τέλος του επεισοδίου με τη σεζόν να τελειώνει με πολλή αγωνία. Πιστεύω πως η σειρά πέρσι ξεκίνησε πολύ ελπιδοφόρα αλλά στη συνέχεια η απουσία της Χαράς και η μέτρια και αργή πλοκή "έδιωξαν" πολλούς τηλεθεατές και τώρα δε γνωρίζουν ότι η σειρά έχει βελτιωθεί πάρα πολύ και δε μπαίνουν στον κόπο να το μάθουν. Πάντως σημασία δεν έχουν τα νούμερα. Είναι μια ιστορική σειρά και ειδικά τώρα που βελτιώθηκε αναμένουμε με αγωνία τον 5ο κύκλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !