Με χαμηλά ποσοστά το T-LIVE.Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης στα πρωινά ενημερωτικά! (11/12/2020)

 


Στη μάχη με την τηλεθέαση βρέθηκαν όλα τα κανάλια στην πρωινή ζώνη μετά τις 10 π.μ . 
Πάμε να δούμε τα ποσοστά τηλεθέασης. 
Αναλυτικά:
ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ 12,5
ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ 13,9
T-LIVE 6,7
ΣΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥ 8,9
ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ 13,1
ΟΙ ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ 14,6
ΩΡΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΓΥΡΩ 9,6
LOVE IT 10,0
ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΕΡΤ1 7,6
ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ 4,3

ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ.

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων που έχουν δώσει τα κανάλια και είναι ενδεικτικά. 

ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η Μελέτη σάρωνε σε σύγκριση με την Τατιάνα. Βλέπω να φεύγει άμεσα η Τάτι, και το στούντιο είναι μια σταλιά σίγουρα δε φαίνεται ικανοποιημένη
Ο χρήστης Billenios είπε…
Αυτή η ζώνη στον Alpha είναι ...''καταραμένη''! Όποιος κι αν έχει περάσει από εκεί τα τελευταία χρόνια νεότερος ή παλιότερος, μικρότερο όνομα ή μεγαλύτερο βυθίζεται στα μονοψήφια!

Βέβαια κι ο Alpha την είχε νεκρή για χρόνια τη ζώνη αυτή οπότε είναι λίγο σαν να έχουν ξεχάσει οι τηλεθεατές ότι υπάρχει. :p Μόνο η Κορομηλά με το ''Καλώς τους'' (2001-2004) και η Μενεγακη με τον 'Καφε με την Ελένη'' (2005-2011) κατάφεραν να αφήσουν κάποιο στίγμα τη δεκαετία του 2000. Απο 2011 και κάτω είναι μια ανύπαρκτη ζώνη.
Ο χρήστης Ναι εγώ είμαι είπε…
Εντάξει σίγουρα θέλει χρόνο,αλλά εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω γιατί παίρνεις την Τατι για να την κάνεις κάτι άλλο από αυτό που είναι τόσα χρόνια. Τι περιμένουν δηλαδή; 20αρια; Δεν ξέρω, μπορεί και να έρθουν αργότερα,αλλά μου φαίνεται ότι ο κόσμος έχει κουραστεί από την καθαρή ειδησεογραφία.
Σε κάθε περίπτωση η Στεφανίδου δεν είναι ένα πρόσωπο που το παίρνεις για μια εκπομπή,δεν πάει καλά και το διώχνεις. Μπορείς να επενδύσεις πάνω της για χρόνια.
Και ξαναλέω όλα αυτά με την επιφύλαξη ότι η εκπομπή θέλει χρόνο και σε λίγο καιρό μπορεί να τσουλησει καλύτερα.
Ο χρήστης Steve 13 είπε…
Εγώ ποτέ δεν κατάλαβα γιατί κόψανε την Ελεονώρα.