H νέα σειρά που διεκδικούν Alpha και Mega

Χρήστος Παναγούλης
2

Μία νέα δραματική σειρά με φόντο την πανέμορφη Κρήτη έχει γίνει ήδη μήλον της έριδος ανάμεσα στα κανάλια. Πρόκειται για την σειρά «Σασμός», η οποία βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη και θα μεταφερθεί στην τηλεόραση από την JK Productions του Γιάννη Καραγιάννη. 

Σύμφωνα με την «Real Life», η σειρά έχει ως θέμα μια παλιά βεντέτα η οποία περνά από γενιά σε γενιά και σκορπά τον τρόμο ανάμεσα σε δυο χωριά της Κρήτης. Έπειτα από δύο θανάτους που αναζωπυρώνουν την παλιά έχθρα, μια γυναίκα και η κόρη της εξαφανίζονται εν μια νυκτί και το ερώτημα είναι τι μπορεί να φέρει τη συμφιλίωση, τον πολυπόθητο «Σασμό».

Μάλιστα, η εταιρεία παραγωγής έχει ήδη ξεκινήσει τις επαφές με τηλεοπτικούς σταθμούς για την νέα καθημερινή σειρά, η οποία φιλοδοξεί να αποτελέσει το αντίπαλο δέος στις «Άγριες μέλισσες». Το προβάδισμα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, φαίνεται να έχει ο Alpha, ο οποίος τα τελευταία χρόνια επενδύει σταθερά στην μυθοπλασία.

Έντονο ενδιαφέρον όμως έχει εκφράσει και το Mega, το οποίο αναμένεται να μπει δυναμικά στον ανταγωνισμό με νέες σειρές που θα κάνουν πρεμιέρα από το β' μισό της σεζόν. Οι ιθύνοντες φιλοδοξούν ότι η τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου μπορεί να αποτελέσει την μεγάλη έκπληξη της σεζόν, όπως είχε γίνει πριν κάποια χρόνια με το «Νησί».

Ακόμα βέβαια είναι νωρίς και δεν αποκλείεται στην πορεία να προστεθούν και άλλα κανάλια στην κούρσα της διεκδίκησης. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα έχει άρωμα Κρήτης.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !