Υβόννη Μπόσνιακ: «Βλέπω πρώτα απ’ όλα το My Style Rocks»


Με αφορμή τη συμμετοχή της στο «Style Me Up», η Υβόννη Μπόσνιακ παραχώρησε συνέντευξη στο «Enjoy» και τη δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου. Μεταξύ άλλων, η σύζυγος του Αντώνη Ρέμου σχολίασε τα υπόλοιπα ριάλιτι μόδας που έχουν κατακλύσει την τηλεόραση την φετινή σεζόν. 

«Βλέπω τηλεόραση, λίγο από όλα, μου αρέσει να έχω άποψη για ό,τι συμβαίνει. Βλέπω πρώτα απ’ όλα το «My Style Rocks», μια που εκεί συμμετέχει η υπέροχη Έλενα Χριστοπούλου. Όλη η επιτροπή είναι φανταστική. Και οι συμβουλές τους για τη μόδα και τα ντυσίματα πιστεύω ότι είναι σημαντικές και σωστές.

Το GNTM είναι ένα φανταστικό τηλεοπτικό προϊόν που βοηθάει τα παιδιά που συμμετέχουν λόγω δημοσιότητας. Μερικά πράγματα φυσικά είναι υπερβολικά, δεν πιστεύω ότι έχουν σχέση με τη μόδα. Κανένα σοβαρό πρακτορείο μόδας δεν μπορεί να σε βάλει σε μια δοκιμασία που δεν θέλεις να συμμετέχεις, όπως π.χ. το να φοβάσαι το νερό ή τα έντομα. Απλά δεν θα πάρεις τη συγκεκριμένη δουλειά, αλλά θα πάρεις μια επόμενη την επόμενη ημέρα» ανέφερε η Υβόννη Μπόσνιακ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια