Νίκος Μουρατίδης για ριάλιτι: «Είναι σαν να μας πατάει η τηλεόραση σκουπιδια στο σαλόνι μας»

Σε συνέντευξη του στο 90,6 ΑΡΤ FM ο Νίκος Μουρατίδης,μίλησε για την καριέρα του στον Ραδιόφωνο και την τηλεόραση ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τα ριάλιτι.

«Εγώ είμαι ένας άνθρωπος του ραδιοφώνου. Έκανα πάρα πολλά χρόνια ραδιόφωνο. Στην τηλεόραση δεν δούλευα έχοντας δικιά μου εκπομπή. Δούλευα σε εκπομπές μουσικές, είκοσι επεισόδια και μετά άντε πάλι την επόμενη χρονιά! Δεν πληρωνόμουν με τον μήνα. Δούλευα στην τηλεόραση και έκανα τον κριτή σε ένα τάλεντ σόου. Πληρωνόμουν και έφευγα. Δεν είμαι άνθρωπος την τηλεόρασης. Είμαι άνθρωπος του ραδιοφώνου! Όχι δεν μου λείπει τίποτα από την τηλεόραση. Είμαι ένας άνθρωπος που έχω μάθει στη ζωή μου να δουλεύω πολύ! Δηλαδή έκανα δυο και τρεις δουλειές συγχρόνως σε όλη μου τη ζωή. Όταν έγινε η οικονομική κρίση και πέσαμε όλοι στην ανεργία και δεν υπήρχαν δουλειές, έμεινα λιγάκι σαν ξεκρέμαστος και λέω τι θα κάνω τώρα; Έτσι λοιπόν έφτιαξα το μπλογκ μου για να έχω να απασχολούμε, να αναρτώ άρθρα και όλα αυτά και ευτυχώς τα τρία τελευταία χρόνια κάνω και το ραδιόφωνο που σου έλεγα. Αλλά και πάλι για εμένα αυτά δεν είναι τίποτα. Βέβαια δεν σου κρύβω ότι αν με πάρουν και μου πουν κάποια καλά λεφτά και στην ώρα τους.. Δεν φτάνουν που δίνουν ψίχουλα ποια, τους ταλαιπωρούν και να πάρουν τα χρήματα τους. Αν με πάρουν και μου πουν σε κάποιο μουσικό παιχνίδι, μόνο αυτό με ενδιαφέρει, μπορεί και να πάω αν έχω οικονομική ανάγκη!»,δήλωσε αρχικά ο Νίκος Μουρατίδης. 

«Πετάω στα σκουπίδια το 95% της τηλεόρασης! Που είναι πραγματικά σκουπίδια. Διαβάζω άρθρα και κριτικές από τον κόσμο για όλα αυτά τα ριάλιτι, είναι πραγματικά σαν να μας πετάει η τηλεόραση σκουπίδια μέσα στο σαλόνι μας! Έχω διαβάσει τα "τέρατα" που συμβαίνουν στο Big Brother. Δεν μπορείς να αγιάσεις κιόλας»,είπε χαρακτηριστικά για τα ριάλιτι με επίκεντρο το Big Brother.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κοίτα ποιος μιλάει. Το ότι ο Μουρατίδης βρίζει τα ριάλιτι είναι σαν να λέει η Βέρα Λάμπρου ότι ο Snik προσβάλλει το Ελληνικό τραγούδι.