Δύσκολες στιγμές για τον Βασίλειο Κωστέτσο

0

O Βασίλειος Κωστέτσος σε πρόσφατη συνέντευξή  αποκάλυψε τις δυσκολίες που βιώνει με τη μητέρα του. Η 79χρονη υποφέρει από μια σοβαρή ασθένεια. Πρόκειται για την ασθένεια ALS, μια νευρολογική πάθηση που προκαλεί μυϊκή αδυναμία, αναπηρία και τελικά θάνατο.

Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε στην εφημερίδα «On time» και καταγγέλλει πως είχε πάει τη μητέρα του σε δύο νοσοκομεία και έκαναν λάθος διάγνωση.

«Ήταν απαράδεκτη η συμπεριφορά τους. Εγώ πριν από τρία χρόνια την πήγα για εξετάσεις γιατί άρχισε ανάποδα σε μας. Ξεκίνησε από τη φωνή και όχι από το περπάτημα. Δεν μπορούσε να μιλήσει, να φάει. Μας είπαν πως είναι κάποια μικρά εγκεφαλικά, να πάει χάπια και εντάξει. Ο καιρός περνούσε και δεν μπορούσε να καταπιεί.

Στις 11 Μαΐου, μετά την καραντίνα, όπου δεν την βλέπαμε, αλλά της μιλούσαμε από μακριά και μας έλεγε πως είναι καλά για να μη μας στεναχωρήσει, πάθαμε σοκ. Την είδαμε και ήταν 40 κιλά γιατί δεν μπορούσε να φάει… τώρα της έχουν βάλει σωλήνα στο στομάχι… Δεν μας είπε κάτι για να μη μας στεναχωρήσει» δηλώνει ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !