«Η Βάσω Λασκαράκη ζήτησε ένα εξωπραγματικό ποσό»

3

Με αφορμή της δηλώσεις που έκανε η Βάσω
Λασκαράκη στην εκπομπή του σαββατοκύριακου "Έλα Χαμόγελα", περί εκπομπής που επρόκειτο να παρουσιάσει φέτος,η τηλεκριτικός Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε στην πρωινή εκπομπή του ALPHA, "Happy Day" πως η ηθοποιός είχε ζητήσει ένα εξωπραγματικό ποσό.

«Σκέφτηκα την εκπομπή γιατί θα ήταν κάτι διαφορετικό αλλά αφού δεν έκατσε, αποφάσισα να μην πω ναι σε κάποιο σήριαλ γιατί έτσι δεν θα μπορούσαμε να πάμε στην Κρήτη.Είχα συζητήσει για εκπομπή και το 2014 και αποφάσισα να κάνω «Το σόι». Φέτος ένιωσα έτοιμη για να κάνω εκπομπή, αλλά τελικά βλέπεις ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή ή δεν τα βρίσκεις με τους ιθύνοντες του καναλιού. Το παραδέχομαι ήμουν πιο έτοιμη αλλά δεν συμφωνήσαμε»,είχε αναφέρει η Βάσω Λασκαράκη.

Με την Τίνα Μεσσαροπούλου να αποκαλύπτει:

«Έφτασε κοντά με δύο κανάλια για δύο σχεδόν ίδια τηλεοπτικά πρότζεκτ. Τα χρήματα που ζήτησε η Βάσω Λασκαράκη ήταν πάρα μα πάρα πολλά! Η αμοιβή της ήταν ένα ποσό που τι να πω τώρα, δεν ξέρω… εξωπραγματικό! Δεν το ήθελε στην παραγωγή της εκπομπής, το ήθελε για τον εαυτό της»

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Βγήκε το γλιφτόνι να μας πει ότι η κακιά της υπόθεσης είναι η λασκαράκη, ο άλφα ποτέ. Αυτή η Μεσσαροπούλου νομίζει ότι απευθύνεται σε ιθαγενείς; Ότι ποιο εμετικό και γλοιώδες υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !