Βαγγέλης Περρής για Bachelor : «Υποβιβάζει τη νοημοσύνη των τηλεθεατών»

2

Ο Βαγγέλης Περρής μίλησε στην εφημερίδα Real Life για τα τηλεοπτικά δρώμενα.Πιο συγκεκριμένα, εξέφρασε τη γνώμη του για την εκπομπή «φλΕΡΤ», αναφέρθηκε στην Δέσποινα Βανδή καθώς και για το  «Bachelor».

Έχετε ξεχωρίσει κάτι στη φετινή τηλεόραση;

«Κατακλυσμός εκπομπών! Πλημμύρα! Οι έννοιες δεν είναι τόσο θετικές, κυρίως όταν συνοδεύονται από ξεραϊλα και λάσπη… Όμως κάποια λουλούδια ομορφαίνουν το περιβάλλον. Το «φλΕΡΤ», για παράδειγμα, στην ΕΡΤ μπορεί να έχει παλιομοδίτικο τίτλο, να στήθηκε με προδιαγραφές του ’70 αλλά η παρουσία της Νάντιας Κοντογεώργη εκπέμπει ηρεμία και γνώση του αντικειμένου. Επίσης βρίσκω πολύ καλή τη Δέσποινα Βανδή, που και φέτος μας ξεναγεί σε μια ωραία χώρα, την οποία φαίνεται ότι αγαπά και σέβεται, δεν τη χρησιμοποιεί σαν απλό ντεκόρ. Τη λένε «My Greece» και το αγγλικό αποτελεί τη μοναδική μου διαφωνία».

Βλέπετε ριάλιτι;

«Δεν βλέπω το ριάλιτι του ΣΚΑΙ και ελπίζω να φτάσει η στιγμή που δεν θα το βλέπουν ούτε οι άνθρωποι που στιγμάτισαν τον σταθμό με τη συγκεκριμένη επιλογή. Με εκνευρίζει το Bachelor γιατί υποβιβάζει τη νοημοσύνη των τηλεθεατών, παρουσιάζει σαν σοβαρή πραγματικότητα μια θλιβερή αστειότητα, όπου σεναριογράφοι και ηθοποιοί φαίνεται να έχουν αποφοιτήσει με άριστα από τη σχολή «Διλήμματα» του Open».

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !