«Η Βάσω Λασκαράκη ζήτησε ένα εξωπραγματικό ποσό»

Με αφορμή της δηλώσεις που έκανε η Βάσω
Λασκαράκη στην εκπομπή του σαββατοκύριακου "Έλα Χαμόγελα", περί εκπομπής που επρόκειτο να παρουσιάσει φέτος,η τηλεκριτικός Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε στην πρωινή εκπομπή του ALPHA, "Happy Day" πως η ηθοποιός είχε ζητήσει ένα εξωπραγματικό ποσό.

«Σκέφτηκα την εκπομπή γιατί θα ήταν κάτι διαφορετικό αλλά αφού δεν έκατσε, αποφάσισα να μην πω ναι σε κάποιο σήριαλ γιατί έτσι δεν θα μπορούσαμε να πάμε στην Κρήτη.Είχα συζητήσει για εκπομπή και το 2014 και αποφάσισα να κάνω «Το σόι». Φέτος ένιωσα έτοιμη για να κάνω εκπομπή, αλλά τελικά βλέπεις ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή ή δεν τα βρίσκεις με τους ιθύνοντες του καναλιού. Το παραδέχομαι ήμουν πιο έτοιμη αλλά δεν συμφωνήσαμε»,είχε αναφέρει η Βάσω Λασκαράκη.

Με την Τίνα Μεσσαροπούλου να αποκαλύπτει:

«Έφτασε κοντά με δύο κανάλια για δύο σχεδόν ίδια τηλεοπτικά πρότζεκτ. Τα χρήματα που ζήτησε η Βάσω Λασκαράκη ήταν πάρα μα πάρα πολλά! Η αμοιβή της ήταν ένα ποσό που τι να πω τώρα, δεν ξέρω… εξωπραγματικό! Δεν το ήθελε στην παραγωγή της εκπομπής, το ήθελε για τον εαυτό της»

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ναι εγώ είμαι είπε…
Αφού το λέει η Τίνα έτσι θα είναι....
Ο χρήστης Marios είπε…
Sifwnw me ναι εγώ ειμαί
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Βγήκε το γλιφτόνι να μας πει ότι η κακιά της υπόθεσης είναι η λασκαράκη, ο άλφα ποτέ. Αυτή η Μεσσαροπούλου νομίζει ότι απευθύνεται σε ιθαγενείς; Ότι ποιο εμετικό και γλοιώδες υπάρχει.