Η αφοπλιστική απάντηση του Δημήτρη Σταρόβα στο ενδεχόμενο να πήγαινε η κόρη του σε ριάλιτι

Δηλώσεις στο «Πρωινό» έδωσε ο τραγουδοποιός Δημήτρης Σταρόβας και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε εάν θα επέτρεπε στην κόρη του να πάει σε κάποιο ριάλιτι,ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να κάνει και δεύτερο παιδί.

«Δεν θα έπρεπε να υπάρχουν τα ριάλιτι. Με ενοχλεί ότι είναι σημείο αναφοράς και σου λέει ότι αυτό είναι καριέρα. Σου λέει εν ανάγκη δεν χρειάζεται να ασχοληθώ με κάτι, θα μπω σε ένα ριάλιτι. Είναι η δουλειά του μέλλοντος; Τι είναι αυτό; Να είσαι παίκτης ριάλιτι; Δημιουργεί λανθασμένες πρότυπα. Διαμορφώνει συνειδήσεις και φαίνεται ότι αυτό είναι το σημείο αναφοράς. Εκεί είναι η διαφωνία μου, στην αναλογία. Αν η κόρη μου μού ζητούσε να πάρει μέρος σε ριάλιτι, θα της έκοβα τα πόδια. Συγγνώμη, γιατί είναι τραβηγμένο, αλλά δεν βρίσκω το λόγο»,είπε αρχικά ο Δημήτρης Σταρόβας.

«Δεν αποκλείω να κάνω κι άλλο παιδί. Πιστεύω ότι τα παιδιά πρέπει να είναι καρπός του έρωτα, δεν το προγραμματίζεις, δεν είμαι αυτής της λογικής. Δεν θα ήμουν αρνητικός, αλλά θα το σκεφτόμουν πάρα πολύ, επειδή ακριβώς το θεωρώ πολύ σοβαρό. Δεν μπορώ να έχω ένα παιδί και να μην μπορώ να του παρέχω αυτά που χρειάζεται. Με απασχολεί και η ηλικία. Έχω και φίλο που πήγε να πάρει το παιδί του και του λένε ο παππούς είσαι; Να πάθουμε καμιά ήττα τέτοια; Δύσκολα πάντως, αλλά δεν το αποκλείω»,είπε χαρακτηριστικά για το αν θα έκανε δεύτερο παιδί.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια